Pozdrav
imam Sony Ericsson T303, otkljucan je, nebrandiran, ali bez hrvatskog jezika, ima samo engleski, talijanski, francuski i njemacki.
Ako netko zna sto treba ubaciti u njega da dobijem hrvatski, bio bih zahvalan na pomoci.
Pozdrav
imam Sony Ericsson T303, otkljucan je, nebrandiran, ali bez hrvatskog jezika, ima samo engleski, talijanski, francuski i njemacki.
Ako netko zna sto treba ubaciti u njega da dobijem hrvatski, bio bih zahvalan na pomoci.
flešaj ga s omniusom(koristiš firmware za našu regiju)
ali na žalost omnius nije više free
Mi6 Black
Koristim Omnius (jos uvijek mi dopusta flash), samo sto ne znam koji firmware uzeti. Probao sam T303_Cust_1210-8794_T-Mobile_HR_R5A_RED.rar (skinu sa Omnius weba), i nakon flasha su se pojavile njihove ikonice i animacije, ali su mi jos uvijek bila dostupna samo ona 4 jezika s pocetka.
Trebaju ti ovi fileovi:
T303_FW-LP_1209-8159_CENTRAL_EUROPE_MID_R2DA004_RED
T303_Cust_1210-2214_Customized_Central_Europe_R7A_RED
T303_Clean_File_System_RED
Mozes ih skinuti tamo s omniusa
Hvala na pomoci, ali jos nema hrvatskog!
Ubacio sam te fajlove i sada ima engleski, češki, madjarski, slovenski i slovacki. Hrvatskog jezika jos uvijek nema
Ubacio sam T303_FW-LP_1209-8170_CENTRAL_EUROPE_SOUTH_R2DA004_RED.s1fl i dobio hrvatski, bosanski, srpski i makedonski.
Odlicno, puno ti hvala na pomoci!![]()
Zadnji uredio MASVA : 01-09-2010 u 15:50 Razlog: koristi tipku "Uredi"
Pozdrav, jel mi moze netko posalti te fajlove za flashiranje?
Trazim na omniusu i nikako da se snadem
Evo, uspio sam skinuti te fajlove s omniusa.
Imam sad ta 3 fila ukljucucjuci i onaj "T303_Clean_File_System_RED"
Sad zanima me dali se ovaj mob moze otkljucati preko omniusa funkcijom FLASH.
U toj funkciji mi nudi updejtanje 2 file-a. Jedan je firmware a drugi customization.
Dali ima negdje nesto detaljnije objasnjeno, btw bojim se da nebi bilo da mob ostane zgasen i da ga ne mogu ponovo upaliti pa necu ici na blef.
Indetifikacija je pokazala ovo
Uploaded with ImageShack.us
Zadnji uredio MASVA : 13-10-2010 u 19:15 Razlog: koristi tipku "Uredi post"
nema free načina za unlock
Mi6 Black
Bookmarks