Bilo mi je na moje dvije motorole v300 dakle uobičajeno je.Izvorno postao CabDriver
1. Tipkovnica mi grebe unutarnji display a ne kuzim kako... Ne zatvaram mob kao divljak, ne nosim ga cesto u uskim dzepovima... Evo kako to izgleda:
Ima li tko slicnih problema?
2. Zvucnik (onaj na slusalici - ne vanjski) mi ful puše u uho!Zvuci glupo, ali me zivcira...
3. Taj isti zvucnik proizvodi tih krckajuci zvuk, ne cuje se kod govora ali ako je tisina onda se cuje nesto poput leda koji puca... Jesu to simptomi neispravnog zvucnika ili nije nista opasno?
![]()
Bilo mi je na moje dvije motorole v300 dakle uobičajeno je.Izvorno postao CabDriver
baš crveno??
Ma neeee, to sam samo oznacio jer nisu vidljiva mjesta gdje su ogrebotine..Izvorno postao mglg
![]()
I meni puše iz zvučnika, e to je sasvim normalno. Stavi uho kraj subwoofera paš vidjet šta je puhanje. Da ti one dvije gumene papučice nisu previše nisko (Naljepi neki dekorativni uzorak na suprotnu stranu (na poklopac) na mjesto gdje sjedaju papučice.
Nego ja sam primjetio nešto kod v525-v620. Prilikom puštanja pjesme zvučnik pukne prije i poslije pjesme (gain table je podešen sve na 1).
Da, to sa v620 flexom sam i ja primijetio. Zato sam i flexao sim-tam (među inim) milijardu puta. Pa niš - uvijek je tako.
A ovo s gumicama . dobro Zrino veli. Da nisu prenisko, ili se istrošile malo? Podmetni nešto, pa vidi...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
i meni puše zvučnik, ali samo dok ga jače pojačam, s tim da je malo nabrijan i u gain tableu, ali malo....Izvorno postao CabDriver
krckajući zvuk ne bi trebao biti znak, kraja zvučnika, obično je to pucketanja ili kako to majstori zanati kažu;proprdio je. i to se onda čuje konstantno
Exactly. Flexaš na 10F9 (npr.) pa više ne pucketa. Pa vratiš 620 flex pa opet pucketa.Izvorno postao Inovator
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
To krckanje je bilo i kod mene(v525), znaci normalno(nazalost) ali nakon stavljanja na v600 to je nestalo, radi super u tisini. Kak veli Bluedevil flex 10F9 rjesava problemIzvorno postao CabDriver
Bookmarks