add annihilator 2.3 na bugovom cd-u
smart popup blocker 1.2 na vidi cd-u
a sad jesu li dobri neznam jel nisam isprobao
jel mi nije trebalo a nadam se da i neće
Dakle zanima me kako ukinuti blokiranje reklama (bannera) i inih stvari koje browseri (svi koji koristim - IE, Opera, FF) prepoznaju kao AD i ne pokažu sliku već samo napišu AD i linkaju na sliku.
Stavio bi i screen shot da bude jasnije, ali VIP (web prostor) ne radi.....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
add annihilator 2.3 na bugovom cd-u
smart popup blocker 1.2 na vidi cd-u
a sad jesu li dobri neznam jel nisam isprobao
jel mi nije trebalo a nadam se da i neće
Ma on ne želi blokirati, već mu je blokirano
Ja bih gospon doktor rekao da vi imate neki firewall koji u sebi ima opciju filtriranja bannera...
Tako je, ovaj damgol opet ne čita kaj piše, ili samo malo slabije shvaća...Izvorno postao gog
![]()
vidiš, nisam na to ni posumnjao, sad bum provjeril...Izvorno postao gog
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
istina spavam.....
a i ti možeš jednostavnije postavit
pitanje a ne uvijek komplicirat![]()
Outpost Pro možda?
Da.............
BTW jel ima koja novija verzija dotičnog firewalla?
Nemam pojma... btw, sada se vidi zakaj ti je komp spor, pri odabiru firewalla sam obratio pozornost i na zauzeće memorijskih resursa dotičnih, outpost pro je poprilično gladan što se toga tiče (mada ne i najgladniji) međutim "zaljubio" sam se u njega, pa sam išao gledati što sve mogu ugasiti od dodatnih "servisa"...
pa sada neka netko kaže da nisam 1337![]()
![]()
![]()
Ko mi se javlja o sporosti...Sad mi je jasno zašto si gasio sve te servise...
Iako bi ti net trebao biti brži sa ad blockingom jer se ne dižu slike koje imaju linkove ispod sebe...
No dobro, zgasio sam sa ad blocking i stvar šljaka... čist me zanimalo zakaj je to tak... ali možda je kad je blokiranje uključeno...
Ima Maxton (bivši MyIE2) u sebi vrlo dobar popup & ad/banner blocker. Kadgod nekaj blokira pokaže ti u vrhu prozora tanki-tanki toolbar (kod prvog bolokiranja samo) koji ili nestane nakon par sekundi fokusa, ili možeš reći da ti ne blocka taj prozor/banner/ad (taj ili na toj stranici) itd. Brzo radi, built-in je, ma cijeli browser je brz.
A firewall - WinXP. Doma. U firmi je Nokia (dva kom) pa je lakše![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ne mislim na ubrzavanje net-a, nego čitavog kompa...Izvorno postao whiteboy
Bookmarks