Osobno nebih nikad mijenjao i sam iman P3600.
Pozdrav!
Trenutno koristim HTC P3600 na kojem je WM 6.5.5 i koji je sasvim OK, ali mi je malo dosadio pa sam ga stavio u prodaju. Covjek mi je ponudio Nokiu 5800XM koja ne zeli ocitati memorijsku karticu u zamjenu. Da li mi se ta razmjena isplati. Mislim da ovo sa memorijskom karticom nece biti problem, ali me zanima da li je 5800XM bolji uređaj od P3600.
Hvala!
Zadnji uredio wragg : 24-09-2010 u 17:24
Osobno nebih nikad mijenjao i sam iman P3600.
HC4L
Par razloga, ako nije problem?
Po karakteristikama to ti je tu negdje,ali ako si se vec zasitio windows mobile OS-a promjeni i uzmi symbian![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
čuj jest da je P3600 stariji model al je WM puno ozbiljniji OS. Vidim da imaš kuhani ROM što za WM imaš na pretek tako da imaš zadovoljstva. 5800 ne djeluje toliko ozbiljno više kao teenagerski mobitel, al to je osobni stav. Jedino ako si se zasitio WM pređi, ali nek ti sredi i ovo oko mem. kartice.
...kao što kažem ja nebi nikad, možda zato što koristim i Symbian platformu?
HC4L
A ono, WM mi je malo dosadio, a i uvijek nekih bugova ima, a na 5800 se nadam da ce biti bolja situacija sto se toga tice. I ja vec odavno koristim Symbian platformu, ali sa ovom novom v5 se jos nisam susretao, pa bih to malo probao.
Sto se tice utora za mem. karticu, u najgorem slucaju ce trebati promijeniti IC, a to nece biti problem. Zanimljivo mi je i sto je 5800XM trenutno ima vecu trzisnu cijenu, a i veca je potraznja za njom nego za ovim HTC-om, pa ce mi je na kraju biti lakse i prodati kad se zasitim.
Pa i ja bih mijenjaoNeces stalno imati isti Mob
![]()
Uzeo sam danas ovu 5800, pa cemo vidjeti kako ce se pokazati. Hvala!
Evo pokusao sam u naslov dodati i n79, ali nisam siguran da sam uspio.
Naime, 5800XM je stigla, ali mi to nije preveliki odmak od ovog HTC-a. Izgleda da mi je ipak dosadio TS, a ne OS. Tako da sada razmisljam da zamjenim ovu 5800 za n79. Koliko je to pametno? Jako mi je privlacna opcija FM transmitera koji sam probao na n79 i moram priznati da je zvuk savrsen.
Pa ako kazes da ti je dojadio TS,zamijeni ali i trazi nesto doplate jer je 5800XM bolji mobitel![]()
Po cemu je bolji?
bolji procesor,veci ekran,veca rezolucija mislim da ima i vise RAM memorije
evo ti sve spec. pa usporedi
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=2537
Bookmarks