Evo, da vam ispričam što mi se upravo dogodilo.
Naime, korisnik sam flex obitelj 300 paketa iz t-mobilea, i 1.10. pošaljem zahtjev za aktivaciju w'n'w S paketa. On mi naravno treba za sitan promet koji mi se odvija svakodnevno za updateanje prognoze, čitanje mailova i slično.
Totalno nebitno. Nakon nekih 24 sata mi stiže poruka da mi je usluga aktivirana. super, mogu je koristiti. sinoć ležim u krevetu, testiram brzinu HSDPA prijenosa preko aplikacije (android), skinem 2 aplikacije sa marketa. prispava mi se, ISKLJUČIM APN! (stekao sam naviku micati taj apn, baš zbog updateanja i svega kad mi ne treba) da bi ujutro došao sms upozorenja kao da pripazim, da sam prešao 1mb freesurf paketa.
Ajde dobro, što im ta poruka značila, ne zanima me. Ja pogledam stanje računa, a ono 250 kuna potrošeno!!!!! NA KOJU YEBENU FORU!?? pogledam stanje, piše mi 125 mb-a neiskorišteno.
Spojim se na t-mobile korisničke stranice, idem pogledati na što sam potrošio. Ok, na stranici nisu ažurirali zadnju potrošnju, tako da mi piše da sam do 00.39 potrošio nekih 17 kuna. Da, nakon možda nekih sat ili 2 sam još skinuo te dodatne dvije aplikacije i isključio apn.
Ajde, razumijem, HSDPA je brza veza, može se začas skinuti dosta prometa. Ali jebote, 125 mb-a sam imao slobodno, i koliko bi još morao skinuti da bi mi natukao račun sa 17 kuna na 250 kuna u tako kratkom periodu!???
Ne mogu vjerovat što mi se uopće sada dogodilo.
Što biste vi na mom mjestu sada učinili u vezi ovoga?

Odgovori uz citat
nevjerojatno.

Bookmarks