Meni se čini da je to ipak stvar navike i ukusa. Osobno ne bi nikad mijenjao Windows mobile 6.5 za Android. Da ne bi bilo zabune, isprobao sam više Android mobitela, imam i dual boot na svom mobitelu (wm6.5 i Android) ali meni osobno WM bolje leži.
Koje su mane windowsa 6.5 u usporedbi sa androidom, uzeo bih htc touch 2 u tele2, a vidim da svi vise hvale android, te da li se na taj mobitel da stavit android
Meni se čini da je to ipak stvar navike i ukusa. Osobno ne bi nikad mijenjao Windows mobile 6.5 za Android. Da ne bi bilo zabune, isprobao sam više Android mobitela, imam i dual boot na svom mobitelu (wm6.5 i Android) ali meni osobno WM bolje leži.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Slažem se s Sljakom pitanje je ukusa i potrebe.
Koristim paralelno hd2 i desire. Android je po meni manje smart. Npr u sms aplikaciji se ne može označiti dio teksta pa copy paste npr. u mail. Takvih sitnijih nedostataka je dosta. Kad se nakupe, nije baš ono što očekuješ od smartphona. Nema više smartphone i dummy podjele. Sada je sve tu negdje.
Android lijepo izgleda ali po funkcionalnosti nije kao wm. I ono što je najčudnije meni se čini da je dosta kompliciraniji ako želiš nešto promijeniti.
Opet, android ima odlično riješenu komunikaciju s netom, zanemarivo više troši bateriju kada si online (za razliku od wm-a), tako da sam konstantno na gtalku.
I još jedna stvar. Koliko god mi drag bio wm, nove aplikacije se za njega više neće raditi.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Pročitah ovaj ljepi "članak" od istomišljenika ce3hel-a i dođoh do zaključka da jedina mana koju ima WM je prestanak izlaženja, a i nažalost suporta, sve ostalo je na njegovoj strani. Androidu prednost jedino za lakoču surfanja.
...da stavim i ja kao moja dva predhodnika i ja koristim i WM i Android uređaj paralelno
HC4L
Čak i kad prestane službena podrška za WM odnosno kad zaživi Windows phone (7?), za kojeg iskreno nemam pojma u koju kategoriju bi ga stavio, još uvijek će dugo vremena biti dostupnih aplikacija za WM. Tako da to ne bi u ovom trenutku uzeo kao nedostatak.
A što se tiče prijenosa podataka, nije ni Android tu bez mane. Neki dan me izludio x10mini, nema razlike između prijenosa podataka sa GPS satelita i prijenosa podataka od telekom operatora. Možeš ili sve uključit ili sve isključit.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks