Jesi siguran da si stavio sve patcheve? Nisam imao iskustva s tom igrom,al vidim da ima dosta razlicitih patcheva za igru,pa je moguce da nisi pravog stavio. Takoder moze biti i do toga leji igra originalna ili nije...
Nemogu nikako da se spojim ni na jedan server na igri battlefield 1942.
Uredno sam sve instaliro i patcheve i ostalo, pa mi stalno izbacuje ovu poruku:
P.S windows firewall mi je ugašen.
Zna li tko kako ovo rijesiti. Hvala unaprijed
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Jesi siguran da si stavio sve patcheve? Nisam imao iskustva s tom igrom,al vidim da ima dosta razlicitih patcheva za igru,pa je moguce da nisi pravog stavio. Takoder moze biti i do toga leji igra originalna ili nije...
kod mene su svi patchevi normalno instalirani, firewall je iskljucen odma posli instalacije
sve jedno kad udjem u igru cim kliknem na internet igra se smrzne a ponekad nemogu uc ni u task manger da je iskljucim
u zadnja 2 dana sam 5 puta reinstalirao win a igru puno vise
conf.: windows xp, ati radeon 3650 4gb rama
pomoc?
vata me kriza od ne igranja![]()
Ako su svi patchevi instalirani kako spada,samo instaliranje igre po nekoliko puta nece pomoc,jer se ključevi zakopaju u registry i deinstalacijom često ostanu tamo i ne daju novoj instalaciji da "sjedne" kako treba. Radije skini igru s neke druge lokacije i pokušaj opet a prije toga igru deinstaliraj s nekim dobrim uninstallerom i očisti registry od ostataka.![]()
isto se desava i kod reinstalacije windowsa (full format), igra je orginal s CDa, bez obzira instalirao je iz .iso filea ili sa CDa (imam ih 2) sve jedno nece
kao da nema pristup netu, firewall nikad ne koristim
Možda tvoj firewall ima iznimku za igru pa onda zahebava. Malo to provjeri.al čim s novim windowsima zapinje,patchevi su problem definitivno. Nađi druge za svaki slučaj.
Bookmarks