Naime, javio mi se problem na novom mobu, naime kad mi je upaljen promet podataka (data promet), ne mogu slati sms. Čim ga zgasim (promet), sve šljaka normalno.
Ima tko ideju?
Hvala!
Naime, javio mi se problem na novom mobu, naime kad mi je upaljen promet podataka (data promet), ne mogu slati sms. Čim ga zgasim (promet), sve šljaka normalno.
Ima tko ideju?
Hvala!
:)
Jesi na EDGE ili 3g signalu?
3g ili edge, neovisno na mjestu odakle pokušavam poslati ili signalu koji imam, ništa...
I ja imam isti problem na i9001 dok na galaxy p1000 sve radi kako treba.Drugo cim izaberem opciju samo gsm salje vise vezanih sms poruka a kad ukljucim gsm/wcdma salje samo pruku duzine jednog sms...ako neko resi ovaj problem neka napise kako je resio
pozdrav
To je bug koji ima verzija 2.3.3.
2.3.5. Nema taj problem
koliko zauzima minuta videa snimljenog u najvišoj rezoluciji?
@Zdrave
Ne znam za ovaj mobitel ali evo primjera koje ja znam (usporedbe radi):
SE Xperia mini pro rezolucija 720 u mp4 formatu 50Mb=1min.
Iphone 4s rezolucija 1020 u mov formatu 150Mb=1min.
@10aLEX
Hvala.
'obični' galaxy s zauzima i do 100mb/min/720p što je prilično dosta za taj uređaj a s time je i kvaliteta odmah bolja.
S toga me i zanima kako je to kod galaxy s plus,s obzirom da ima drugačiji cpu i gpu.
Poz drugovi , dali iko moze reci kako ide firmware 2.3.5 i sta treba koji alat ?
hei.. imam samsung galaxy s plus, gt i9001.. i imam problem s porukama.. kada pisem poruku mogu samo u duzini od 3 poruke, u 4. poruci mi automatski prebaci u mms i poruka nece da ode.. a pri tom' cim izaberem opciju samo gsm ili samo wcdma ili cak i gsm/wcdma ne daje nikakve promjene, sve isto uz svaku opciju radi, kao sto sam vec gore rekla..:/ ako netko ima rjesenje za ovaj problem, neka javi.. hvalaa unaprijed..
pozdrav
Probaj skinuti neku drugu aplikaciju za SMS, tipa GO SMS ili Handcent SMS. Vjerujem da bi oni trebali imati opciju za namještanje prebacivanja u MMS![]()
Bookmarks