svirao sam brač u O.Š. , pretežno na štafetama mladosti, od tada ništa....![]()
Zanima me ima li glazbenika među forumašima, ili su svi totalni techno freakovi??!Šalim se.
I koji instrument posjedujete? Mislim, marku, model i td...
Ja, kako se može primijetit iz mog nicka, sviram bass, al i običnu gitaru u rijetkim trenutcima inspiracije. Imam Fender Squire Precision v5 bass s 5 žica i pojačalo Fender Rumble 15. To je prava pila kad se usporedi sa mojom prošlom jadnicom koju je vrijeme pregazilo...
svirao sam brač u O.Š. , pretežno na štafetama mladosti, od tada ništa....![]()
Ja sam svirao gitaru, završio funkcionalnu muzičku, ali od onda ju praktički nisam uzeo u ruke, a prošlo je otad 10 godina![]()
Gitara. Fender Stat i akustična stara 55 godina, hand-made unikat (od starog).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
@gog- i meni je trebalo nekoliko godina nakon glazbene da uopće uzmem gitaru u ruke, a onda mi se vratilo sve što sam naučio u glazbenoj školi iako sam mislio da sam posve zaboravio. Ima još nade za tebe.
@BlueDevil -- Misliš li možda Fender Strat? Koji model?
Tu akustičnu bi meni bilo žao uopće svirat!Tako i jedan moj rođak ima iz 1948 jednu od prvih Fenderovih električnih gitara, a to je ustvari i jedna od prvih el. gitara uopće! Dao je napravit stakleni ormar za nju, čuva je kao najvrijedniju umjetninu ikad napravljenu!
![]()
Ja sam samo Techno-Freak![]()
svirao sam akustičnu jedno tri godine,"na planincah sončece sije" "plovi barka duboko je more" i slične gluposti! ponekad je uzmem u ruke i neki instrumentalčić odsviram!
Gitara. Jim Harley (Strat kopija) i Crate pojačalo od 60W sa dva kanala (jedan je distorzija), footswitch, plus još jenda pedala (distorzija). Akustična neka stara 30 godina, gitara za izlete... nisam dugo svirao...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ti kao da oglas neki pišeš![]()
...tamburaš - sviram brač (bas prim) u folkloru i ponekad pomažem tamburaškom sastavu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@bassman jel to skupljaš bend?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja sam svirao bas u srednjoj, kak sam krenuo na fax, tako je to lagano palo u pozadinu.. zadnji bend je bio na 2. godini faxa na jedno 2-3 mjeseca kad sam skontao da svirka neće ić s faksom skupa ak se s oboje želim bavit 100%. tako da sam sad još uvijek na faxu, a sviranje spava... jedino što se nisam ostavio odlazaka na koncerte i aktivnog slušanja glazbe i otkrivanja različitih pravaca u kojima ljudi odlaze u toj glazbi (živo sviranoj, elektronska me ne dira, bar ne za sad)
inače imam fender J-bass iz '73 i glavu bassmana 100w iz istog razdoblja otprilike s nekim lijevim boxom kaj zgleda k'o da je marshallov, al nema reklamu na sebi![]()
@Sljaka -- ma ne, jednostavno me zanimaju takve stvari... Ustvari, već i sviram u jednom "bendu" ali nam fali bubnjar, iako više volim više svirat za sebe, u 3 ujutro na slušalice kad nema nikoga da mi upada u sobu i prekida me svakih 5 minuta!
@zappan -- svaka čast, ti znaš koji je najbolji instrument!![]()
Taj J-bass je prava mrcina, ja sam malo svirao na jednoj kasnijoj verziji (neznam točno koje godište), ali sumnjam da ima neke velike razlike.
I nema veze što nemaš vremena za sviranje, kad se jednom nauči zna se zauvijek, ali savjetujem ti da si ponekad uzmeš bass umjesto odlaska tu na forum () i odsviraš si nešto za sebe, kako bi rekli stari ljudi, sebi za dušu!
Bookmarks