pokusavaju nadjacati tele2 smiley pretplatnicku tarifu... ova 75 je sasvim solidna,ali cijene poziva i sms ne konkuriraju telcima
Vipnet je danas uveo nove tarife te korigirao postojeće, s mogućnosšću aktivacije od 2. studenog. Sve za mene 600 i Sve za posao 600 su sasvim nove tarife i nude 1.500 besplatnih minuta razgovora prema svim mrežama, 400 besplatnih SMS poruka korisnicima i 5GB podatkovnog prometa. Uz ove dvije, korigirane su i postojeće tarife: Sve za mene 75 i Sve za posao 75 tarife sada sadržavaju više uključenih minuta te više podatkovnog prometa, tarife 150, 250 i 400, sada nude više podatkovnog prometa . U nastavku pročitajte detalje.
from mob.hrZagreb, 29. listopada 2010. – Od 2. studenog Vip korisnicima dostupne su Sve za mene 600 i Sve za posao 600 tarife koje uz 1.500 besplatnih minuta razgovora prema svim mrežama i 400 besplatnih SMS poruka korisnicima nude čak 5GB podatkovnog prometa uključenog u mjesečnu naknadu.
Novost su i izmjene u postojećim Sve za posao i Sve za mene tarifama, pa tako u Sve za mene 75 i Sve za posao 75 tarifi korisnici od sada uz 150 minuta prema svim mrežama imaju i 25 besplatnih SMS poruka, te 125MB podatkovnog prometa uključenih u mjesečnu naknadu. U tarifi 150, podatkovni promet je podignut na 512MB, dok je u tarifi 250 uključeni podatkovni paket od sada veličine 1GB, a u do sada najvećoj tarifi Sve za mene i Sve za posao 400 uključeni podatkovni promet je porastao na 2GB.
Nove tarife s puno bogatijim podatkovnim paketima odlično nadopunjuju Vipnetov širok portfolio smartphone uređaja, s najboljom ponudom operativnih sustava, te korisnicima omogućuju da u potpunosti iskoriste potencijale svojih pametnih telefona.
Proširena ponuda podatkovnog prometa i nadopune postojećih tarifa dostupne su za aktivaciju u promotivnom razdoblju do 30. studenoga svim novim Vip korisnicima, a automatski se izmjene primjenjuju svim postojećim korisnicima Sve za mene/Sve za posao tarifa.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pokusavaju nadjacati tele2 smiley pretplatnicku tarifu... ova 75 je sasvim solidna,ali cijene poziva i sms ne konkuriraju telcima
Glupo je sto su samo internet povecali.
Makar su to jos odavno prije trebali stavit, a ne da ja za 150kn mjesecno imam bjednih 100 MB koje spiskam u roku od 10 dana..
No sada cekam samo da vidim na internetu da je to stvarno za tih 512 MB prometa, da nebi popusio, jer sam deaktivirao mobile surf paket.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
užas. u sve za mene 75 daju bjednih 25 smsova.
jos bjednije je sto je vecina pretplatnika na nekim starima tarifama kojih vise nema tako da ova glupa poboljšanja su beskorisna vecini pretplatnika.
Bookmarks