Youtube apk je, koliko sam ja uvidio, poprilično rama gladna i dosta neoptimizirana, i u nekoliko navrata sam imao slične probleme. Mislim da nema pomoći i da najbolje videa pregledavaš u browseru.
Poz. Imam problem s konkretno youtubeom na androidu. Krene video uredno sa zvukom u syncu i video stane sekundu a zvuk nastavi i nakon sekunde krene opet slika i jasno,pokaže se zakašnjenje... Mob je I9505 rootan davno i nikad priblema. Apk je fabrički Youtube. Deinstalirao sam i ažuriranja i brisao podatke,cache i svašta nešto i sve isto.. Kroz preglednik ne kasni.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Youtube apk je, koliko sam ja uvidio, poprilično rama gladna i dosta neoptimizirana, i u nekoliko navrata sam imao slične probleme. Mislim da nema pomoći i da najbolje videa pregledavaš u browseru.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Desava se i na Facebook aplikaciji. Danas primjetio... Mob ima rama i optimiziran je i ovo je pocelo nedavno a nikad problema. I vece kante vrte a moj mob nece. Užas.
Update: Oderao sam cache iz recovery moda i sad radi. Citao sam da se opet zna ukiselit ali da pomaze isto to plus u development opcijama tj u opcijama razvoja pod mediji koristiti eksperimentalni NuPlayer uz ponovno brisanje cachea. Eto ako nekom zatreba...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Bookmarks