Original torbica koja dođe uz nju čuda radi, ja imam njoku preko godinu i pol i osim jedne male crtice na rubu ...drugo nema, a to zato jer torbica tu ne zastiti.......
Kupio sam nokiu 5800 xm i strah me da mi ne ispadne i ošteti se kao što je bilo sa starijim mobitelima. Možete li mi predložiti najbolje zaštite za cijeli mobitel i zaslon, reći gdje mogu kupiti i koliko bi me to otprilike koštalo.
unaprijed hvala!
Original torbica koja dođe uz nju čuda radi, ja imam njoku preko godinu i pol i osim jedne male crtice na rubu ...drugo nema, a to zato jer torbica tu ne zastiti.......
Imaš za ekran od Zagg-a invisibleSHIELD na stranici www.zagg.com, to je najbolje za ekran, ja ga imam već dvije godine i jako sam zadovoljna, a za stražnju stranu mobitela silicon case imaš naručit na ebay-u u svim bojama:
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...ase+nokia+5800
Da ne otvaram novu temu, čime je preporučljivo čistiti display od 5800? Dva puta sam stavljao neke jeftine screen protectore i oba puta uz ivice telefona na par mesta nije hteo da se "zalepi", pretpostavljam da je zbog neke meni nevidljive prljavštine/masnoće na displayu. Sad treba da mi stigne Zagg pa sam razmišljao da prethodno očistim display alkoholom ali sam negde pročitao da su nekom liku nakon toga ostale blede fleke... Dakle, ima li neko iskustva u vezi čišćenja i predlog čime čistiti?
Ja koristim silikonsku masku u kombinaciji sa screen protectorom. Sve sam kupio preko njuškalo.hr. Do sada nigdje ni najmanja ogrebotina, a mob imam već više od godinu dana.
Inače, uz zaštitnu foliju za ekran dobije se uvijek mala krpica kojom se briše ekran. S njom se ekran potpuno može očistiti prije nego se lijepi folija.
Prije stavljanja te folije uzmi neku krpicu s mikrovlaknima (recimo za čišćenje naočala) i njom obriši cijeli mob. Zatim našpricaj malo one tekućine po foliji (dobit ćeš je u paketu) i grebalicom istisni zrak (isto se dobije u paketu) koliko možeš. Tako ostavi neka stoji nekih 24 h i više ništa ne moraš raditi.
Hvala ljudi na savetima, problem je što ja i jesam koristio mikrofiber krpice ali izgleda da nisu dovoljne da bi se očistila ta masnoća od prstiju ili čega već. Probaću sa nekim alcohol free sredstvima za čišćenje LCD monitora pa kako bude...
Plizzz zanima me da li ima kakav program da se zaključa tj. zaštiti screen ekran na nokiji 5800?? Inaće sama mi se u torbici ili đepu uključuje kad me netko nazove a da to ni neznam, zbog dodira ekrana!! Hvala
Stavi novi software i onda će se promijeniti način odgovaranja na poziv. Na starom softwareu je bio potreban pritisak na tipku, a na novom se mora povući prst u smjeru kretanja strelice.
Soryy malo sam laik po tom pitanju mijenjanja softvera itd! Jel bi to trebao nekako updejtat novu verziju softvera preko neta ili što, a da ne srušim sve što imam na njemu??
Bookmarks