HTC Desire u svakom slučaju. Kolko će ići naprijed za i9000, tolko će se i za Desire.
pozz!
evo, nakon oporavka od bolne spoznajeda iph4 necu moc nabavit jos kojih mjesec-dva ko ne i vise, po 'prihvatljivoj' cijeni, u igru su usla navedena dva moba...
Samsung I9000 Galaxy S
Vs.Code:http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php
HTC Desire
sad, dosta san cita o njima u zadnjih par dana i nekako naginjem prema i9000, ali jedna od stvari koja me zanima je koji od ova dva moba podrzava vise custom modificiranja? znam da trenutno Desire sisa i9000, ali uzmimo u obzir da je Desire izasa oko +/-3mj prije i9000...iako mi je malo cudno da i9000 jos nema bar nekoliko stable custom rom-ova za razliku od desirea..Code:http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php
vjerojatno tu ima ljudi koji to prate vise, dublje i dulje nego ja, i mozda san pogrisija, pa vas pitan sto vi mislite da li ce se customizacije za i9000 dalje razvijat, ili se nikad nece ni priblizit Desire-u?
fala
This one is dedicated to all the ravers in the nation...
HTC Desire u svakom slučaju. Kolko će ići naprijed za i9000, tolko će se i za Desire.
modifikacije će se razvijati s vremenom, i ne vjerujem da se neće približiti desireu
a galaxy je općenito bolji mob od desirea, ima puno bolji procesor, više memorije, bolju kameru, veći ekran...tak da ono, ja kad bi sad uzimao mob bi uzeo galaxy
ma da, objektivnost na mjestu.. po cem bolju kameru? ni blic nema..
nadalje i9000 cesto "zasteka" na par sekundi, to je vec spomenuto na par review-a... jos ako se uzme u obzir glossy kuciste na kojem se svaka jebena packa vidi....
neznam po cemu je to galaxy toliko bolji mob...
prije bih rekao da je stvar ukusa..
Normalno da je Galaxy S mrcina naspram Desire-a. Kamere na HTC-u su užasne, najgori dio na mobitelu , dok je jedina greška na Samsungu što nije stavio bljeskalicu ???
Pošto je Galaxy takva mrcina bit će puno ljudi koji će napraviti razne moddove i za njega (slučaj Omnie npr.), ali tu će Desire uvijek ostati u prednosti.
Bas sam htio pitat dali se isplati mijenjat desire-a za galaxy-a...sta mislite?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Bookmarks