Ocito sam ja prvi sreckovic kojem je ovaj glupi lg poblesavio(((
Bilo kako bilo otisao je na servis,a sta mu je bio ostace tajna...
I da....Cim se vrati sa servisa prodajem ga i to POD HITNO...
poz ekipa
Pre nekih sedam dana uzeo sam ovaj mob (nov) i vec nakon dva dana poceo je da me zeza,...Ekran uopste ne reaguje na dodir...(osim kada preko zelene slusalice udjem u pozive...tu mogu dodirom na ekran da odaberem bilo koji poziv iz liste...)
Kada ga iskljucim i ponovo pokrenem,pokrene se kalibracija ekrana i svaki put kada nastojim da odradim onu proceduru na kraju mi pise INVALID CALIBRATION..
Ima neko ideju sta bi moglo da bude???
Garanciju imam,ali kad sam procitao u garanciji da je moguce da 45 dana potraje popravak,e hebem ga,PREDUG mi to period...
Unapred hvala na svakoj pomoci
Ocito sam ja prvi sreckovic kojem je ovaj glupi lg poblesavio(((
Bilo kako bilo otisao je na servis,a sta mu je bio ostace tajna...
I da....Cim se vrati sa servisa prodajem ga i to POD HITNO...
Meni se desavalo da skroz neradi ekran i samo ga reset i o5 radi![]()
servis... ne bu trajalo 45 dana LOL
prvo probaj napravit update sw-a ako ne pomogne nosi u sevis...u ovlastenom popravak traje cca 5 dana
Čudni su ovi TS aparati, imam viewty oko 3 godine i nikad problema s njime, kupio nakon njega samsung f480 i touch poceo zezat nakon tjedan dana, sad je na redu lg pop, nadam se da on ne zeza.
Meni se touch na kc910 renoir-u pokvario za nekoliko dana (kupio sam polovan, ali u extra stanju, kao nov). I stvarno su cudni, dok radi radi perfektno, i odjednom stane. Odnio sam na servis, mislim da se ne treba igrati sa skupim telefonima. Nek oni to zavrse, mada znam da ce mi doci debeo racun. Pozz
Koliko love vam uzmu za promjeniti ovaj vanjski ekran "digitizer" (dakle samo zamjena, moj je digitizer)
Bookmarks