problem do t-mobile, navodno od danas da se više ne događa. eo meni je zapravo od danas sve normalno i da bilo je poprilično iritantno
Imam od jutros problem probudio se i malo malo me neko zove i iphone mi ne zeli
prikazat ime kontakta iz imenika a broj dobivam u ovom formatu:
+98 550 xxx
umjesto +38598 550 xxx
dali je neko imao slican problem? nisam nista novo instaliro na telefon.... samo od sebe se pocelo dogadat... probo sam sa onim callerID fix iz cydie ne pomaze...
ajmo ljudi pomagajete ovo je stvarno irtantno...
EDIT: i kad imam broj sacuvan pod 098 nece ga ocitat iz imenika ko da brise 0 i stavlja + umjesto nje...
a kad dobijem poruku ocita mi broj...
Zadnji uredio SmokingDope : 14-10-2010 u 15:42
problem do t-mobile, navodno od danas da se više ne događa. eo meni je zapravo od danas sve normalno i da bilo je poprilično iritantno
ne vjerujem... nakon googlanja i trazenja o problemu nisam nista naso... osim callerID fix koji mi nije radio ocito nije bio u tom problem odlucio sam napravit restore i nakon toga sve radilo ok..
inace to mi se dogodilo na ios 4.01
ja sam imao 4.1 i evo imam ga i sad, nisam radio restore, danas sam baš obavio puno poziva, tj. jako puno dolaznih je bilo i nijedan nije prikazan na način +95 555 4444. znači sada sve radi. nadam se da je bio problem do njih i da je rješen
vjerojatno do njih, i prijatelj je imao isti problem, al danas je ok..
cvita
ista stvar i u Splitu nakon 2 ure zaj... ubacio TELE 2 i sve radi nakon vračanja T-mobile i ona proradila ...
tak je i meni bilo,sada sve ok...
Bookmarks