Možda imaju u Simelu, tamo imaju dosta tih dijelova.
Dali znate koliko bi kostala zamjena displaya za BB 8520. Naime malo mi je napuknuo display i zamjenio bih ga za novi pa dali netko zna koliko bi to kostalo i tko bi i to u Zg mogao napraviti te koliko bi love bilo u pitanju?
Hvala!
Zadnji uredio frish : 27-07-2010 u 18:44
Možda imaju u Simelu, tamo imaju dosta tih dijelova.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Je, u Simelu imaju taj LCD i sa ugradnjom kosta 220 kn....kontaktirao sam ih te su mi sve rekli + sve je gotovo za jedan dan tako da im budem sada jedan dan onesao BB i neka to srede makar ne kuzim kako je napukao LCD, a vanjski dio je cist kao suza i nista mu nije. Ni ovo se ne vidi ako bas ne gledas i ako ne trazis no ipak me zivcira posto ja znam da je puknuto.
Nego trebam jos jednu info....kako mi se zadnji dio malo izlizao, dali je moguce kupiti samo zadnji poklopac za taj 8520 i gdje te dali ima netko ideju kakva bi bila okvirno cijena?
Najjeftinije na eBay-u. Ako ti paše, jer moraš mijenjati sam ili daš nekome tko zna.
Imaš ponude od USD 11,5 sa dostavom pa na više, sve do 20-30 USD. Imaš ponuda koje odmah
u kompletu imaju i alat za rastavljanje BB-a.
Ja osobno do sada na ovaj način naručivao i mijenjao displej na 3-4 različita moba.
Bookmarks