Dakle imam nokiu 6220 classic koju sam kupio prije mjesec i pol dana,prije dva dana mi se dogodio jedan problem.Dakle,zarotirao mi se ekran u lijevu stranu par milimetara....ako je itko imao slicnih iskustava molio bih vas za pomoć,mobitel je kupljen na "crno" tako da otpada solucija da ga odnesem na garanciju!!
Pardon zaboravio sam napisati...slika se zarotirala,sad sam bio u servisu i on kaže: "Stvarno ne znam u cemu je problem"...on je provjerio displey i nalazi se na mjestu.Kaže da nije mehanička nego softverska greška.Jedino da mu ga opet odnesem pa da pitam za taj kabal sta si mi ti predlozio?Znas li mozda koliko otprilike kosta takav kabel?
Zna li netko koliko bi koštala zamjena zaslona na 6220 classic? Zaslon je puknuo pri padu. Pri paljenju se vidi napuknuće i crvene crte na ekranu.
meni meni se pojavilo na ekranu kao da je, od topline spalit, crna točka na ekranu, što bih to moglo biti=
kinez 200kn nikako ne preporučujem ekran je bljeđi i nakon nekog vremena pojave se crte po ekranu. 400 kn original
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
također me zanima cijena ekrana u ZGu, orginal naravno... pao mi je mob i sad na ekranu imam crni pravokutnik 3x1 cm
koji je servis dobar u ZGu?
Bookmarks