Nikad nisam stavljao beta verzije bas zbog bugova i nestabilnosti. Ajde da imam mob kojeg ne koristim svakodnevno, onda da.
Bok,
samo da upozorim eventualne istraživače - ne stavljajte iOS 8 beta 1 na aparat koji koristite svakodnevno. Znam da to i inače savjetuju, i slažem se s time, no ovaj put je stvarno, ali stvarno puno bugova. Ništa prestrašno, sve će se ispolirati, naravno, ali ja sam požurio - kao i inače - pa sam se jučer vratio na 7.1.1.
iOS 7 beta 1, lani, imao je svojih bugova - isto kao i iOS 6 beta 1 kad je bio aktualan, ali ni blizu ovome.
Čisto neke od stvari, recimo - baterija curi kao luda, hrpa opcija ne radi (u settingsima), download aplikacija iz Appstore (ili iz backupa, svejedno) radi nekih 20% vremena a ostalo ne ide, pa su tu neke notifikacije koje se ne daju maknuti (dismiss ne radi kako treba), respring se radi svakih sat-dva (ili sam od sebe kad se nešto smrzne, ili ga ti moraš napraviti jer pola toga ne radi), Safari je de facto neupotrebljiv, mailovi rade i ne rade... ima toga na bacanje.
Velim, od iOS 5 na ovamo stavljao sam svaku betu, i bugova je uvijek bilo ali su bili podnošljivi. Ovaj put, barem po meni, telefon stvarno nije za svakodnevnu upotrebu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nikad nisam stavljao beta verzije bas zbog bugova i nestabilnosti. Ajde da imam mob kojeg ne koristim svakodnevno, onda da.
iPhone 5s 16 GB
jel istina da će se moći mjenjati shortcuti u control centru? da se npr stavi 3g shortcut?
Izgleda da hoće. Nisam provjerio to, nije se "znalo" kad sam ga imao, a u međuvremenu sam se vratio na 7.1.1.
i konacno "delivery report" u porukama (tacnije odmah ispod poruke)![]()
nemoj me zezat? na obicnom sms? imessage to ima več..
inace imam registriran UDID pa sa odma poceo testirat iOS 8, kao i svaka beta 1 verzija i ima dosta bugova, ali radi sadvim ok, ima dosta novih stvari, jedna zanimljiva stvar je i ta sto postoji opcija da se vidi šta najvise uzima bateriju, pa evo rezultata....
http://upload.slike.com/slike/2014/0...x-IMG_0005.png
Kao sto vidite Facebook je glavni zabušant, a iskljucene su sve opcije notifikacija i lokacijske usluge, sa tim bi isao preko 35% garantiram
Uvijek mi je smrdio...
Dvojka je stabilnija (beta2) - mada i dalje ždere bateriju više nego uobičajeno... Nisam je ja stavio, ovaj put frend testira, a ja ću tek ako vidim da je normalnija od bete1![]()
jel tko isprobao ios8GM?
Naravno
Radi sve kako treba, zericu je brži nego zadnja beta, ali rekao bih da je to stoga što su ukinuli nekakva logiranja pa zato.
I da, ne treba ga stavljati bez iTunesa 11.4. Meni nije automatski prijavio da postoje novi iTunesi (inače prijavi) pa sam se mučio ko pseto - radio je update, sve 5, ali kod vraćanja iz backupa zapinjao je na slikama, endless loop. Kad sam se sjetio da bi možda moglo biti novih iTunesa (11.4) i instalirao ih, dalje je išlo kao i uvijek - bez beda.
Mind you, to je Mac. Ne znam jesu li izbacili iTunes 11.4 za Win - ako nisu, čekati jer restore ne radi kako treba.
ima i za win 11.4
jel ti radi whatsapp i viber?
ostalo kaj je unutar samog iosa pretpostavljam radi sve ok (immesage i sl, mail..)
Rade i Whatsapp i viber. Alien Blue zeza, ali to se ispravlja pa će se pojaviti u AppStore čim bude legalno...
Dostupan je iOS 8.
Jel ko skinuo na 4s? Ako je neka javi kako radi.
i mene zanima kak radi sve to
Ovdje piše kolko usporava 4s. Nije strašno.
http://9to5mac.com/2014/09/17/if-you...back-on-ios-8/
Na 5su i Airu radi super. Naravno rađen je restore bez backupa.
Apple je bas fino startao sa novim iOS-om i iPhoneovima
http://mob.hr/apple-povlaci-ios-8-0-...te-na-ios-8-0/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma usr.ali motku, bez problema. Nikome se ne bi takvi gafovi trebali događati, pogotovo ne takvom gigantu koji toliko pazi na detalje.
Al' ajde, bar su brzo skužili i povukli ga (ako se ne varam, nakon sat vremena su ga povukli već). Bit će bolje idući tjedan, sa 8.0.2. Ako ga se itko usudi staviti![]()
Došla ponuda za 8.0.2. Da li ste instalirali?
Ja jesam na 4s. Nema nikakvih problema.
Ja isto na 5s i Air. Sve radi kako treba.
Instalirao jučer i ne vidim problem na 5-ici, uspio sam nekako zaobići bugoviti 8.0.1 iako često provjeravam update
Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it.
Ja imam i dalje bug sa wifi sync na iTunes. Restartam iPhone i onda mogu wifi sync raditi sa iTunes. No kad odem izvan dosega mreže, pa se vratim, iPhone nestane iz iTunesa, i ne pomaže ništa osim restarta samog iPhona. Nakon toga dok god sam u dosegu mreže sve je OK. Čim se maknem (odem do kioska), vratim se, banana.
Nadao sam se da će 8.0.1 ili 8.0.2 to srediti, ali jok. A čitam da i drugi imaju isti problem.
izašao update 8.1
jel ima ove opcije kod hr operatera ?
http://www.iphonehacks.com/2014/10/s...ta-iphone.html
ako ne, možda bude taj carrier update, pa bude i ova opcija dostupna ..
Bookmarks