Postoji opcija kada šalješ SMS da primatelj vrati poruku koriteći isti SMS centar, a taj njezin tebi naravno to ne dopušta jer nisi t-mobileov korisnik...
Frendica mi je poslala poruku sa nekog drugog moba, i ispod broja pise "Reply center defined". Kada sam pokusao replayat na njen mob, nije mi htjelo poslati poruku, nego sam morao napisati novu i onda slati.
To je zbog tog reply centra. Jel tko zna o cemu se radi?
![]()
Postoji opcija kada šalješ SMS da primatelj vrati poruku koriteći isti SMS centar, a taj njezin tebi naravno to ne dopušta jer nisi t-mobileov korisnik...
Pretpostavio sam da se radi o tako necemu, jer sam imao slican slucaj sa jednim stranim operaterom, samo tada nisam imao SymbOS, pa nije pisalo ovo o centru.
Hvala na pojasnjenju
Ma da,kao jedan moderator ne zna takvu sitnicu???
Pre bih ja rekao da je on nama hteo nesto drugo reci (obrati paznju na text poruke)![]()
Dovraga... Skuzio si me![]()
Nisam ni pročitao poruku do sada![]()
Isti slucaj se desavo i kod mene s srpskim operaterom, i cim smo iskljucili opciju sve sljaka zuper.
to mozes resiti lako, kad primis takvu poruku ides normalno na reply i kad odkucas poruku pre slanja idi na options pa na Sending options pa tu izaberi Msg. center in use
The One who fights, might lose. The One who doesn't fight, has already lost.
Ma samo odes u 6 kod crkve i... naravno,"kroz isti centar"!!!![]()
Bookmarks