Skini sa Google Play-a neku Root Checker aplikaciju pa preko nje provjeri jel je mob rootan.
Pozdrav;
Zanima me na koji nacin mogu na Samsungu provijeriti dal je mob rootan ili nije.. kupio sam mobitel od covjeka i mob je iz vipa, al je otkljucan na sve mreze; pa bi volio provijerit dal je dekodiran unosom koda za otkljucavanje/nije bio ni kodiran ili je preko kompa rootan i otkljucan.. postoji li kakav kod za provjeru toga bez da sve mob spaja na komp? Ili onog knoxa dal je na nuli, a treba bit na nuli ako nije rootan koliko sam cuo.
Unaprijed zahvaljujem na odg.
Skini sa Google Play-a neku Root Checker aplikaciju pa preko nje provjeri jel je mob rootan.
Sim unlock nema veze s rootom.
Moguće da ga je unrootao. Trebaš provjeriti Knox da nije okinut.
Uđi u fastboot i tamo ćeš vidjet
Ugasi mobitel
Stisni i drži power+home+volume down
I kad se upali ako piše KNOX warranty void: 0x0 je okej, nije bio rootan. Ako piše 0x1 ona je rootan bio
kad kliknem na to što si reko dolazi mi poruka Warning!! wolume up continue, vol down cancel.... znači sad bez straha kliknem taj up continue? jer piše da pritiskom up downloadam custom rom...
Volume up udri (Continue).
jesam i piše mi tamo konox 0x0 to je okej ondadakle zaključujemo da mob niti nije bio kodiran možda ili je unlock kodom riješen... i garancija mi je valjana..
Zahvaljujem!
Zadnji uredio bezicni : 26-02-2015 u 20:40
to je inače download mode na samsu a ne fastboot.. sad izvadi bateriju i vrati nazad.. ako je mob rootan moraš imat instaliranu aplikaciju SuperSu.. ako je nema mob nije rootan..
a pošto je knox 0x0 sumnjam da je rootan makar postoji način i za to, ovisno o kojem je mobu riječ i kojem os-u (verziji)
Netočno. Mob može bez problema biti rootan i bez te aplikacije. Jest da je manje-više beskoristan (ovisno o su binary-ju) ali svejedno se računa da je rootan. SuperSU ne treba mobu nego tebi (korisniku).
Osim toga, SuperSU nije jedini su manager, ima ih još poprilično, tako da može imati i nešto drugo a da je opet rootan.
Bookmarks