Prvo pozz ljudi i hvala svima na odg i utroseno vrijeme.Naime misilm uzeti neka od ova 3 mob ali se ne mogu odluciti koji cu.Na mobu vazna mi je dobra multimedija.SE Satio i dobru multimediju i sve to ali bi po mogucnosti htio izbjece TS jer to bas i ne volim.Na SE Satio me privlaci dobra kamera, na N86 takoder kamera i lijep izgled i naravno 8 gb interne memorije volim one cetiri mulitmedija tipke,a e72 mi se takoder svida zbog izgleda i qwerty tastature i optical trackpad.I sa sam stvarno zbunjen nezz sta da uradim.Vazno mi je da mobitel ima dobru mulitmediju,jak zvucnik, i da ne steka kad stavim na njega npr 8gb muzike.I mozte li mi reci kakva je multimedija u ta 3 mob i jacina i kvaliteta zvucnika.I ako bi se slucajno odluci za e72 bi li bio onda bokje da sacekam e73 koji ce biti malo drugcij po izgledu i ram memoriji i cpu.Ljudi imam jos 1 tjedan da se idlucim a stvarno nezz sta cu poluditi cu pomoc plss!!!I jos jednom svima hvala.![]()
izabrao si 3 moba koji se skoro ne mogu usporedivat jer su iz razlicite klase uredaja....
Satio - multimedijalni TS mob sa odlicnom kamerom, ne bas sjajnim TSom jer jer resisitivni display... ako hoces slusat ziku, gledat filmice i koristiti ki izameru onda je satio najboljbor... btw ni baterija mu nije bas bajna.... mana mu je sto nema 3.5mm utor za sluske al dode na sluskama pa to djelomicno kompenzira nedostatak....
N86 - znaci n85 sa 8mpx kamerom koja opet nije extra jer nema xenon... ima sve sto ti treba... odlicna za mp3, navigaciju, slikanje al display nije veliki kao u satia pa je potpuno drukciji dojam...
E72 - cisti poslovnjak sa 5mpx kamerom i odlicnom izradom... mob stvarno dobro izgleda, al ako te multimedia zanima ipak se drzi ova gornja dva...
Ja bi osobno uzeo Satio...
"all in one"
Bookmarks