Pa valjda se film može sa DVD Shrinkom ili Encrypterom izvuć van. Kasnije mozes za sadrzajem sta oćeš.
Kako, dal postoji koji program ili...
i kada je skinem dal mogu taj film uplodati na torent sajt?
hvala!
Pa valjda se film može sa DVD Shrinkom ili Encrypterom izvuć van. Kasnije mozes za sadrzajem sta oćeš.
ja sam skinuo dvd ripper wizard i sada rippam pa ču vidjet kako će to biti...
evo uspio sam ali s nijednim od ovih programa nego sa ****** i fantastično je!!!!
ovaj originalni cd ima 7.56gb a ovaj rippani 6,56gb malo jest blesavo sada bi morao malo još memoriju smanjit..
Uostalom, jako se lijepo vidi!!!!Kao da gledam preko cd-a!
pa koji je to progam??? i meni treba da si spržim od frenda orginal...
Evo još malo sam pregledao program i od 8gb filma ja sam izrippao 4,3 gb baš napravljeno za original!!!
uživajte![]()
I sad kad ti je netko pomogao savjetom ili pak s preporukom,usmjerio te na riješenje problema koji imaš,ti sa zvjezdicama i s smajlovima šaraš a drugima koji ce imat ovakav slucaj ne zelis pomoć. Fino od tebe,za svaku pohvalu. Bi li ti pala kruna s glave da si napisao ime programa da drugima bude lakse? Znas li uopće da forum sluzi da jedni drugima medusobno pomazemo a ne da kad dobijemo odgovor pobjegnemo s osmjehom...? Svašta....![]()
Joj nemoj sad ti!
Evo ja nisam kao drugi!
Program se zove...zamislite...DVDfab
Uživajte![]()
Ma nije mene briga,ali kad si se već snašao,mogao si drugima olakšat i napisat a ne bit tako tajanstven.![]()
ja sam ti takav da volim malo zafrkavat...al na kraju uvijek kažem...pa bože moj nisam ja aXXo...![]()
Bookmarks