Kupovinom bona preko web shopa dobije se dupli iznos bona: 50 kn bon znaci jos +50 kn na racun (ukupno 100). 100 i više kuna znači +100 kn na račun gratis. ( samo prva naoplata bonom u mjesecu se podupla i tako do 30.6.)
Kupio sam 4 bona tako za 4 različita korisnika i uspješno nadoplatio. 2 bona na jedan amex, 2 bona na drugi amex...
Pokušao sam sve na prvi ali mi odbija transakciju za 3. bon (na drugoj kartici nisam pokušavao).
Amex služba za korisnike kaže da nevidi da je odbijeno - što se njih tiče nisam ni pokušao kupiti...znači tele2 nešto zafrkava ili blokira ili što već...nije mi jasno zašto?! Što zar samo 2 bona mogu kupiti na karticu ili..? A 2-3 min poslje sam pokušao s drugom karticom i od šusa prošla dva bona, jedan za drugim sam kupio i nadoplatio različitim osobama... Neznam, jučer im je isto to štekalo, ali javljalo da nema veze sa serverom...
Kako god, isplati se - kupiš bon od 50 kn kao i inače i dobiješ još 50! Napokon nešto za postojeće korisnike - samo rade akcije navlakuše za nove korisnike... i još ja sam pretplatnik - tako da ni ovdje nemam sreće... Pretplatnici su uvijek kažnjeni kod tele2!![]()
Ja sam isto probao kupiti sa amexom ali nije prošlo.Klasika kod Tele 2.Nadam se da mi se to neće vidjeti kroz koji dan na kartici...
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Jedno pitanje? Kak taj bon stigne po uplati, na kućnu adresu ili odmah na broj telefona?
Otvori ti se prozor gdje ukucaš bon i on se automatski uplati korisniku na račun.Jednostavno je ali samo kada radi,meni sada nije takva situacija...
Maloprije Visom kupio bon.
Nakon koliko vremena sjedne bon na račun? Za dodatni iznos (bonus) kažu 24h, al 15min nakon uplate još mi nema ni osnovnog bona.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni je odmah sjelo na račun, svih 4 puta...ali doslovno odmah. Ja ukucam broj mobitela sa +38595...da ne bude zabune kakve, i nakon što sam potvrdio u roku od 3-4 sekunde stigne poruka da je uplaćeno. I odmah uplaćeno 200kn za bon od 100!
Ali kažem, štekalo im je to nešto taj web shop...baš im i nije neka reklama. Nemožeš se pouzdat u njih, opet je sigurnije na kiosk otić i kupit... Znači, promovirali su svoje probleme i da šteka... American je odličan što se tiče kartice i njihove službe. Odmah mi ljudi rekli što vide na sustavu i što je prošlo, a što nije, ili da uopće nevide da sam pokušao - znači problem je kod tele2.
Sljedeći mjesec ću opet nadoplatiti te bonove...isto je, kupio sad odmah 3 mj unaprijed pa dobijem 3 mj gratis, ili ću kupovat svaki mj., šest mjeseci - ali nema gratisa... Trenutno je malo povelika stvka za mobitel, ali dugoročno se dobrano isplati...![]()
Hmm, još ništa nije sjelo. Aduro je procesirao transakciju, dobio mail, pare otišleTakođer sam upisao broj sa +38595 prefiksom...
Idem ih zvat malo, subota je navečer, SZK se sigurno ubija od dosade.
I mene izbaci nakon sto upisem sve podatke za American karticu!
Ocigledno im trenutno ne radi!
Daj javi kako je prošlo.Ako ti pare nisu sjele bit će to teška borba s njima.Mjesec dana ti ne gine...Barem sam ja imao takva iskustva.
Ali ovo je klasika kod Tele 2.Ponude nešto dobro(opet za prepaid)ali ne omoguće da to normalno radi.Jučer zovem Tele 2 i kažu da nemaju prijavu da im web shop ne radi uz preporuku da odem na drugi kompjutor i da probam s drugom karticom!?Ja joj kažem da želim platiti s tom koja je navedena da podržavaju i da nemam volje za sve to.Ona odgovara da mogu napisati prijavu tehničkoj službi.Rekoh nemam volje ni vremena i živaca za sve to.
Danas dvije transakcije prošle,poslije toga nula bodova.
Nothing yet.
Jučer ispunio taj neki prigovor i sad mi ne preostaje niš nego svaki dan zvati i potezati se s njima. Ma Tele, da je prošlo isprve, ne bi to bilo to![]()
Izvrsna je ovo ponuda od Tele-2. Vrlo konkretno, platis 100 kuna, dobijes 200. Volio bih da i drugi operateri izadju sa ovakvim (konkretnim) ponudama. Jednostavno dobiješ dvostruki iznos pa ga troši kad god hoces i na što hoćes. Nažalost našim ljudima je već postalo normalno da moraju gledati kad će nazivati, koju mrežu mogu zvati, a koja im je preskupa.... Umjesto da jednostavno uzmu mobitel i NAZOVU KOJU GOD MREŽU HOĆE I KAD GOD HOĆE ! Baš zbog toga kažem, hvala Tele-2 !
Prije je bilo na bankomatu kada kupiš ili slično, kao e-bon, mislim da je bilo to na t-mobile ili nešto - kupiš bon od 200 dobiješ još 200... Tomato je isto tako nešto imao...zna se desiti, treba upratiti te njihove fore...
Možda su ograničili na 2 bona po bankovnoj kartici, i ja sam im dao prigovor i rekli me nazvat u roku od 48 sati, još ništa...valjda će nazvati...
Vrag mi nije dao mira i kuph 10kn da provjerim jesu li uklonili problem - i sad šljaka. Mamicu im sad moram čekati 1. maj da doplatim 100kn ko čovjek![]()
Super akcija al kaj se nemre platit dinersom ili maestrom?
Ja nemam ni visu ni amex.![]()
Sad sam dobio ovo:
Procesiranje transakcije završeno....
Transakcija je ODBIJENA (zbog nedstupnosti sustava)
Ovaj prozor će se automatski proslijediti. U slučaju uspješne autorizacije nastavite kupovinu u webshopu.
Ukoliko se prozor automatski ne proslijedi molimo Vas da ga proslijedite sami klikom na "Povratak na Webshop".
Znaci jel mogu ja kupiti 2x100kn bon pa dobijem 400kn i da odma to sve ukucam na isti broj mobitela i da kupim sa iste kartice?? Ili ima neko ogranicenje??
Hvala![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
U tekućem mjesecu možeš na svoj račun nadoplatiti samo jedan bon s bonusom. Svaki sljedeći bon će biti bez bonusa. Ne bi trebalo biti limita za broj kupljenih bonova s jednom karticom (recimo cijeloj familiji kupiš bonove da dobiju bonus), makar pročitaj gornja iskustva s amexom. A ono, pročitaj i uvjete korištenja vezano za akciju![]()
Aha, znaci mogu kupiti 100kn + 100kn bonus sad 29.4. i onda 2.5. opet 100kn + 100kn bonus? Tj bas mora bit taj mjesec a ne da ima neki rok od 30dana npr
Nema mi nitko drugi doma Tele2 :/
Hvala na brzom odgovoru![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Tako sam barem shvatio, jer i sam mislim uzet 100kn početkom 5. mjeseca.
Da se radi o 30 dana limitu to bi valjda negdje i naglasili kao što to rade u uslugama koje nude![]()
@xlr
Vidim da su tebi ponistili transakciju u roku od 24h i to preko vikenda?
I meni su uzeli novce a nije sjeo bon!![]()
Jucer kupio 100kn (MasterCard), sve prihvatilo, kartica je terecena sa tih 100kn a od BON-a ni traga ni glasa !
Zvao ih jucer, pa ponovo, pa mail, pa ponovo, pa danas, pa ponovo i sve u svemu nemaju pojma........kao i obicno "&#NMDUW)#T&#)
"Vas prigovor cemo rijesiti u roku 48 sati i kontaktirat ce Vas netko iz SK - aloooo ljudi dajte vi meni moji 100kn pa se onda ni ne trebamo razgovarati."
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
@kokibj
I meni se to jucer desilo sa American karticom ali buduci da ona nije vezana uz tekuci racun ne vidim da li je skinuto i vraceno. Ali buduci da jos nije sjelo to zaduzenje na american web stranicama cini mi se da su stornirali to nakon poziva u SZK jucer!
I xlr je imao slicno iskustvo i kod njega je stornirano!
Moj savjet pricekaj, pa ako ti ne vrate novce za 48h ponovo ih zovi!
Meni su vratili pare sljedeći dan. Čak su me dvaput pokušali kontaktirati iz SZK (za divno čudo), ali se nažalost nisam mogao javiti. Mislim, ne trebaju me ni zvati pošto su vratili pare, al eto čisto da znate kako ipak zovu.
Koja pušiona ovo za web bonove, bitno da mi je kupovina bona od 10kn prošla i da sam spiskao bonus za travanj -.-
@ 10aLEX
@ xlr
Nije im fora da npr. BON od 10kn prode pa spiskas bonus, a ovo tipa 50 ili 100 kao nesto zasteka pa vrate.......
Bojim se da ce tako biti, joj sorry evo vracamo lovu, ali nedam im mira dok ne nadu nacin za rijesavanje situacije koju su sami omogucili.
Je razgovori su jeftini, SMS je jeftin, DATA paket OK ali to im ne daje pravo za fus u ostatku poslovanja jer oni su duzni omoguciti ono sto nude.
.
.
Dosao jutros mail:
Ispricavamo se na neugodnosti ali rijesavamo poteskoce vezane za vas upit i javit cemo se u najkracem mogucem roku.
Tko je ovdje lud ?!?!?!
Frustriran sam polako sa tele2 !
Napokon.......zvali tokom popodneva i rekli da su vratili novac (no jos nije stornirano na Masteru) i da su otklonili sve poteskoce.
Posto se ne zelim odreci BONUS-a ponovo sam probao i sada je proslo bez problema.
Sutra cu vidjeti da li je vracen (storniran) iznos pa ako nije opet napad na SK by tele2. Sretno svima koji zele dobiti ono sto im tele2 pod velikom navodnikom zeli omoguciti.
.
.
Zadnji uredio kokibj : 28-04-2010 u 20:53 Razlog: Dopuna #3
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Bookmarks