Sedmica je u svemu losija od Smart tarife! Pricalica nije losa jer zamjenjuje Knock-out sa besplatnom pricom unutar mreze.
I glupo je da sada nemaju niti jednu tarifu koja nudi besplatne sms-ove a Smart i Sedmica se uveliko preklapaju!![]()
Stigle su dvije nove tarife iz Tele2 za korisnike bonova!
Za 10 kn tjedno se dobiva;
50 min prema svim mrežama (vrijedi 7 dana)
100 mb interneta (vrijedi 7 dana)
SMS 0,35 kn
MMS 1,99 kn
upostava 0,25 kn
50 kn nadoplate;
0,45 kn minuta razgovora prema drugim mrežama
0,00 kn unutar tele2
SMS 0,35 kn
MMS 1,99 kn
uspostava 0,25 kn
Obračunska jedinica 60 sekundi za obje tarife!
Sedmica je u svemu losija od Smart tarife! Pricalica nije losa jer zamjenjuje Knock-out sa besplatnom pricom unutar mreze.
I glupo je da sada nemaju niti jednu tarifu koja nudi besplatne sms-ove a Smart i Sedmica se uveliko preklapaju!![]()
Zadnji uredio 10aLEX : 07-11-2012 u 14:40
Pricalica je donekle ok, za razliku od Knock-Out (koji je imao besplatne poruke) ima besplatne pozive u mrezi. Ali ova Sedmica mi nikako ne ide u glavu, ta je tarifa ih vraca nazad nekoliko godina. Pored Brutalne, Prejake i Smarta oni stave ovakvu tarifu
I jos izbace jedinu tarifu koja je imala besplatne SMS poruke, te stave ove 2 nove tarife u kojima su povisili cijenu SMSa sa 0.29kn (tolike su cijene inace bile u Tele2) na 0.35knA inozemni SMS je poskupio sa 0.85kn na 0.99kn
Meni su ove Tele2 tarife trenutno najskuplje u Hrvatskoj pored Vipa... Da mi je netko rekao prije godinu dana da ce Simpa biti najjeftinija ne bih mu vjerovao, ali eto
EDIT: evo sad sam skontao da su i medjunarodne pozive poskupili u ovim tarifama, Smart i Revolucija imaju jednu cijenu, a Sedmica i Pricalica drugu (vecu)![]()
Zadnji uredio moba2007 : 07-11-2012 u 15:04
Izračun optimalne tarife: http://www.tarife.si/hr/unos-mjesecne-potrosnje.html
Izgleda da ovi koji sastavljaju tarife u Tele 2 stvarno misle da su ljudi ovce?Pokraj Brutalne i Prejake, neznam kome ovo mogu prodati.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ništa novo i povoljno,bolji je tjedni paket u vipa iako nema besplatne pozive na druge mreže
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Na mjesečnoj razini i potrošenih 40 kuna,Sedmica bi izgledala ovako:
-uključeno 200 minuta prema svima
-uključeno 400 mb
-nema besplatnih poruka
Naspram Revolucije i Prejake za 50 tj.55 kn:
-1000 minuta prema svima
-1 gb
-besplatne poruke ili 1000 poruka
Baš me zanima tko je toliko bedast da aktivira ovu tarifu!A još više me zanima tko se je odlučio u Tele 2 za ovu tarifu!
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
E moj 10 aLEX!
Smart(mjese dana):
-30 kuna naknade
-300 minuta uključeno
1 gb prometa
Sedmica(mjesec dana):
-40 kuna naknade
-200 minuta
-400 mb prometa
I daj mi reci gdje se preklapaju kada bi i iole normalna osoba prije uzela Smart nego Sedmicu!
Ako bi ti prije uzeo Sedmicu molim te da nam svima objasniš svoje razloge....
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Ovo je totalno bezveze...
Na pričalici je minuta čak skuplja nego na revoluciji, uspostava + 45lp = 70lp dok na revoluciji 1sek = 1kn.
Jedino što je besplatno prema tele2, što barem meni ništa ne znaći jer svi su na svojoj mreži...
To je istina, ali samo za kraće pozive. Npr. na Revoluciji poziv od 3 min košta 1,80 kn, a na Pričalici (s uspostavom) 1,60 kn.
@pero vragec
Nisi me razumio kad sam rekao da se preklapaju mislio sam da obadvije tarife nude iste usluge (pozive i internet) s time je jedna ocigledno suvisna (ne razmatrajuci cijenu i kolicinu u ovom slucaju)
Pa kako se uzme.Pričalica je za neke povoljnija od SMARTA.Evo meni npr svi prijatelji s kojima duže pričam su na tele2 mreži.Dok ovi na drugoj mreži s njima pričam minu-dvi i Bog.Pošto imam obični mobitel jer mi je lg ku 990i crka nemam mogučnost za internet.Prednost u odnosu na smart su mi sljedeče
-Nema aktivacije 30 kuna
-Unutar tele2 imam besplatnih 1000 minuta čini mi se,dok u smartu samo 300
Očito Gregor misli da su i ostali u Tele2 ovce.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
1. Tele2 je zaista poceo izdavati idiotske tarife, u nadi da su mu svi korisnici ovce... VIP i T-Mobile su postali pravi operateri sa razumljevanjem za korisnika... slazem se s kolegom moba2007, tko bi rekao prije godinu dana da će Tele2 biti najskuplji i u prepaidu i u postpaidu...
2. Nije krsenje pravila (ne poticem na raspravu o nacionalnosti, vjerskoj pripadnosti i slicno) vec samo pitam jel krsenje hrvatskih propisa imenovati tarife srbizmima? Ima li osnove zalbe HAKOMu?
Ako je srpska rijec, tuzit cemo ih, ako je engleska, nema problema hehe. Ali kao sto je vec gore napisano, sedmica postoji u rjecniku hrvatskoga jezika, koristi se u hrvatskoj i ne vidim zasto bi se netko bunio zbog tog
Meni je nevjerojatno da Tele2 konstantno baca van nekakve poluproizvode. Ako daju internet i pozive, nema sms... Stalno bi izmišljali nešto drukčije od konkiurencije, umjesto da prekopiraju i poboljšaju. Da uzmu Prejaku opciju, naplate ju 60-70kn i maknu uspostavu poziva, eventualno daju free unutar mreže... Najjača tarifa na tržištu, a oni nude ovakve stvari... Glavno da na twitteru i fejsu tvrde kako su oni prvi ukinuli naknadu za uspostavu poziva, pa im bonbon mora sugerirati da ipak nisu u pravu.
Da i ja ne znam kakvi debili tamo rade i slazu te tarife uglavnom uvjek im nes fali u paketu nemaju sve skupa poruke, mb i pozive free ya nekih 50 kn mjesecno ,,,neka malo pogledaju okolne drzave i kako se nude paketi i za koliko novaca kud i kamo im je standard jaci od naseg pa ce im bit sve jasno!!!
pazi da te ne bi poslusali,pa pogledali u srbiju i BiH,di je standard slabiji,a tarife jos i gore
U vip srbia ako nadoplatis racun sa 250 dinara i dobijes 1500 sms samo zato sto si nadoplatio i sl stvari. Stvarno je losije nego kod nas..ajmo se mi samo tjesit da je nama najbolje i ovim debelim guskama mazat vrat..
ako ukinu smart tarifu ili ostane samo za one koji su ju aktivirali u 9. mjesecu, odlazim sa tele2... vjerojatno na bombon al još ću razmislit..
Nove tarife su im očaj. Da nemam smart na bonove trajno, odmah bi zbrisal na prejaku opciju.
Bookmarks