Nemam e550 pa da probam, al' mislim da ne bi trebalo bit nikakvih problema. Znam da radi v525 sa v500, sa v600 i sa v620, sa SE, sa Nokiama... Ne vidim razloga da ne radi.
Jesi uključio "find me" i "power on" na BTu?
Postoji li način da spojim motorolu E55o sa motorolom v525 direktno preko bluetootha?????????I kako ako je moguće??Probao sam sve ali niš.
Nemam e550 pa da probam, al' mislim da ne bi trebalo bit nikakvih problema. Znam da radi v525 sa v500, sa v600 i sa v620, sa SE, sa Nokiama... Ne vidim razloga da ne radi.
Jesi uključio "find me" i "power on" na BTu?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
100% može.Isprobano.
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
DA, definitivno se može, također isprobano....
Može, sigurno... I provjereno.
Isprobano sa SE t610 i t630, sa motorolom v500 i v525.Sve šljaka osim jave.![]()
Ja sam ga uključio i na v525 i na e550 i stavio jednoj motoroli da traži uređaje ali ništa mi ne nađe.Može li mi netko opisati kako i šta treba napravit?Ako nije problem jer me ovo već pomalo živcira!!!!!!!!
Na odredišnom uređaju uključi pronađi me.A na uređaju s kojeg šalješ pronađi stavku koju želiš poslati( sliku,video,glazbu,uglavnom sve osim igrica i poruka).Idi na menu i odaberi stavku kopirati mobitel će ti reći da BT privremeno isključen i želiš li ga privremeno uključiti,odaberi da.Prikazat će ti se povjest uređaja s kojima je aparat bio spojen u prošlosti.Odaberi stavku (Tražiti uređaje) i sačekaj što će ti pokazati,prikazat će ti uređaj s kojim je uspostavio vezu odaberi njega,a na tom uređaju odaberi prihvati (odgoda je oko 2 sekunde,pa se ne brini).Ako ovo ne fercera mislim da ćeš morat potražit pomoć našeg sensia Blue Devila.![]()
Probao sam i radi.Hvala punoooooooooo
Bookmarks