moze se, imas opciju pretrazivanja wlan mreza, osobno se sa svojom spajam na Albis iskonov ruter, no istestirano je na mnogima (t-comov speedtouch, b-net linksys, iskonov siemens...).
ovako, imam max asl flat, i routher sa wlanom.
planiram si kupiti nokiu e71 (ona kao blackberry) i zbilja nevedim razlog zašto se nebi bežično spajala na iovako beskonačan internet koji imam na kompjuteru.
bila bi zahvalna kad bi mi neko odgovorio dali se to može, i kako.
pokušala sam googlat, ali prvo na šta sam naišla (na engleskom) par istih postova tipa "cant connect to wlan problem" , pa sam po tome zaključila da se to može, samo trebaju neke stvari i cake bit namještene, pa evo šaljem ovu temu.
i jos nesto - pardon sta sam glupa, al koja je razlika između wlan i wifi. hvala.
hvala vam.
moze se, imas opciju pretrazivanja wlan mreza, osobno se sa svojom spajam na Albis iskonov ruter, no istestirano je na mnogima (t-comov speedtouch, b-net linksys, iskonov siemens...).
odlicno, znaci ja surfam po netu na račun moga adsl flata?
ima li neke mjesre sigurnost da spriječim odlazak mobitela na 3g mrežu da mi netroši na računu?
Samo moraš bit unutar dometa svog WLAN-a,namjesti da te pita svaki put prije spajanja koju vezu želiš koristiti. Mislim da više od toga nije potrebno.
obavezno namjesti da te pita svaki put prilikom spajanja koju vezu zelis jer da ti se ne bi desilo kao meni ne gledajuci spojio sam se na hotspot i dosao mi racun cca 500 kn
e, a jel ce mi ta nokia e71 puštat justin tv streamove i sl?
Bookmarks