Zadnji uredio Vepar : 16-02-2009 u 16:10
monstruozno. koji video, uh. ekran, hdmi. svaka cast samsunguhvala bogu kaj nece imat windows. sony ericsson najavio mob sa 12 mpx. dogada se pravi boom medu mobitelima.
Dinamo rules!!!
bomba je mobitel.. zasto hvala bogu, meni bas to bode u oci i smeta me sto nema windowse.. ne vjerujem i on i s.e., al eto bit ce neki drugi vec.. velika konkurencija s.e., i mozda je bas hd video snimanje vise primamljiv nego razlika između 8 i 12mpx... nekom nije dosta vga snimanje, htio bi prek cijelogekrana gledat, a slike ce bit dovoljno velike sa 5,8 ii 12mpx(nadam se da ce kvaliteta bit dobra).. nek sto vise mobova poceva rezu ekrana, valjda ce i s.e. imat preko vga makar stekaju na tom podrucju....
jedino sto je malo veci i ima praznog mjesta, s.e. je bolje napravio dizajn i dimenzije prilagodio da se lakse drzi u ruci..
bio nekad oglas...
Bilo bi dobro kad bi imao i više interne memorije,jer snimanje videa u HD rezoluciji, fotografije 8Mp,GPS karte, skidanje videa i glazbe zauzima jako mnogo pa se bojim da nekima neće biti dovoljno 16Gb memorije+16Gb kartica.HD video je ipak najveći žderač memorije.
ne vjerujem sad da ce ljudi kupovat ovaj mob samo zbog tog hd videa. to je u svijetu mobitela novost i ne treba se ocekivat nesto puno od toga. snimit ces pokoji video i to je to, neces mob koristiti kao video kameru, to bi mi bilo idiotski. meni bi, ono,vga reza bila i vise nego dovoljna za mobitel.
Dinamo rules!!!
Pogledajte taj video koji snima Omnia HD
http://www.gsmarena.com/samsung_mwc_09-review-324.php
Ne kažem da je presudno,ali nije ni loše.
ajde da je u 30fps-ali ovih 24 se itekako osjeti kod gledanja videa, iskreno, radije cu vga u 30 nego ovo !
124 fps snima jako usporeni video. svi filmovi se snimaju u 24 fps. puno televizora i playera se reklamiraju kako mogu prikazati 24 fps. makar ne kuzim zakaj.
Dinamo rules!!!
124fps snima isti video kao i svaki drugi video...samo sto kada imas neke brze pokrete onda mozes usporiti snimku, a da nema trzanja....uglavnom 24slicice u sekundi je standard jer je to granica kada ljudsko oko ne prepoznaje sliku po sliku, nego sliku jednu za drugom vidi kao film.
Inace ovaj samsung mi se izuzetno svidja, bas mobitel ima sve, cak mi je bolji od N97. Mozda cak moj slijedeci mobitel, sve zavisi od cijene![]()
Samo mi reci da ti ovaj video nije dobar!?Pa to je ipak mobitel,a ne HD kamera.
Zadnji uredio Vepar : 05-03-2009 u 22:02
ok, ali kuzis sta sam napisao, radije cu malo manju rezu ali glađe izvođenje, nego HD ali trza kad gledam ! normalno nije kamera ali forsiraju taj hd ali samo u 24 fps-a a meni je to ogromna razlika !
Uf, baš sam se naoštrio na Omniu HD. Tko zna da li će se pojaviti kod nas prije ljeta. Neki podaci kažu drugi kvartal 2009, a negdje sam vidio da najavljuju u lipnju.
Cijena će vjerojatno biti paprena (rezervacije na Amazonu su 699 €), što mislite, koliko će biti kod nas ovi švercani iz Dubaija i sl. kada se tek pojave?
Dolazi u drugoj polovici godine,a cijena je još nepoznanica.Ako će biti na razini I900(oko 4500kn),to će biti super.
Misliš 4500 Kn u trgovini, otključan? Ili kod švercera?
Zato što je 24fps standard.
Vidi se razlika između 24 i 30 fps... Naravno da je bolje dok je 30 fps...
mislim da bi se cijene mogle smanjivati, to je dobra stvar koju nam je donio iphone, relativno niske cijene uz pretplatu...doci ce puno konkurencije...N97, htc magic, palm pre
Plazme i LCD ekrani također emitiraju u 24fps.
http://i.gizmodo.com/5154841/how-not...chscreen-phone
smijesno. znam da nije sve omnia HD, ali opet.![]()
Bookmarks