Bok svima,
Napravio sam novu aplikaciju za vrijeme u kojoj sam se potrudio da spojim stvari koje su mi se činile da nedostaju u aplikacijama za vrijeme, prije svega appleovsko sučelje, brz pristup željenim podacima, prognoza na jedan "tap" iz prikaza trenutnih uvjeta...
http://itunes.apple.com/hr/app/vreme...4335?ls=1&mt=8
Pošto je aplikacija tek objavljena, poklonio bih 5 kodova za besplatan download toliko da čujem malo feedbacka od vas šta bi željeli da bude još bolje
MMLF4KYAWRFJ
MTY4RNTLXR3N
W6NEHMMPTEFJ
EAJMYWJ793YR
WLK37YALJ6JY
EDIT: Push obavijesti trenutno ne rade zbog problema sa appleovim certifikatom. Uskoro update.
hmmm po slikama mi izgleda super nazalost nemogu skinuti jer sam na 4.2.1
neznam dali to ima ali bilo bi super da recimo namjestis da ti svaki dan ujutro u 8 recimo javi push ako ce taj dan padati kisa
Hvala za feedback i podršku..
Nažalost, najnovija verzija programa razvoj mi ne omogućuje da podržim bilo što iza 4.3. Šteta jer nemam ništa specifično u kodi što bi zahtijevalo 4.3 i više, tako da su otpali svi telefoni prije 3GS
Inače, obavijesti koje sam implementirao su točno to... u izabrano vrijeme pošalju obavijest tipa
"Pretežno oblačno i hladnije, mjestimice s kišom, u unutrašnjosti i snijegom, kojeg će u početku biti u gorju, a uz pad temperature, snijega će sredinom dana i poslijepodne mjestimice biti i u nizinama."
Cini mi se jako korisna i zanimljiva aplikacija.
Steta sto ne koristim iOS.
Da li postoji mogucnos da se ista pojavi na drugim platformama?
Sent from my Desire HD using Tapatalk
ma moram stavit na ios 5 ili 4.3 ako ce ovo bit sporo....e super ovo za obavijesti nasao sam neku stranu aplikaciju ali nikak da se poveze na server.a vidim da ima i ovo prikaz temperature na ikoni sto je zgodno.nazalost nemogu vise rec dok ne vidim aplikaciju.
super aplikacija, ovako nesto je trebalo, nije da nema slicnih aplikacija ali ova je bas appleovska. Elegantna, štura, jednostavna i bez kerefeka a opet više nego dovoljno informativna.
Btw iskoristio sam treci kod.
Jedina zamjerka je ikona aplikacije, vidim da je i slovenska takva ali srsly? Probaj umjesto čovjekove glave staviti npr sunce pod kišobran.
di se ukuca taj kod?![]()
app store, tab featured dno stranice redeem
4 iskoristio,hvala!!
iskoristio drugi, kad pregedam malo, javim dojmove
EDIT:
1. definitivno promjeniti ikonu, nesto sa vremenom
2. Zasto nema Pozega u izboru gradova? Znam da se Pozega ne obnavlja cesto na DHMZ, ali trebalo bi se moci izabrati
3. Nema slike pod "slab pljusak snijega"
![]()
Zadnji uredio imaticx : 24-01-2012 u 15:35
iPhone 5s 16 GB
Izgleda vrlo interesantno, ali očito je tih 5 kodova vrlo malobi mogao staviti još 2-3 ili mi poslati jedan na PM? (zbog škole nisam mogao skinuti, taman mi istekao bon pa nisam mogao na appStore
)
One day, sky went blue...
Hvala svima za feedback.
Puno će mi pomoći pri pripremi verzije 1.3
Ikona definitivno ide na reviziju. Ideja iza toga svega je bila da se prognoza napravi osobnom, zato je meteorolog, koji će prognozirati prilagođeno korisnicima u HR.
No, čini mi se da je moguće to uraditi i kroz drugačiju ikonu.
Pozdrav,
Duško
Bookmarks