molydon .........
Pitanje iz naslova.
Radi se o Kawasaki ER-6- koliko sam našao dimenzije su 210 x 71 x 110 (d x š x v).
Gledao sam neke moto dućane, ali nisam nikakav našao u Zagrebu.
A i nemam pojma kakvu ceradu kupiti...
Ima u Lidlu i nekim takvim dućanima za kojih 100 tinjak kuna, ali su im neke čudne dimenzije (ovako piše 219x81/45x145) i pretpostavljam da nije neka kvaliteta.
Ne kupujem za sebe.
Pa, predložite neku prosječnu da je ima za kupiti u Zagrebu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
molydon .........
Tamo su dvije.
Jedna je M (250ccm) i jedna L (500ccm)- a ovaj ima 649ccm (ako dobru stvar gledam).
Isto su oko 100 kuna.
Možeš li objasniti kakva je razlika među tim ceradama, pretpostavljam materijal- pa od čega su neke kvalitetnije?
Mislim, bezveze mi je kupiti neku za 100 kuna, pa se ona brzo podere ili što već , pa opet drugu... Radije da odmah kupim neku kvalitetniju (naravno, ne mislim sada dati 1000 kuna za ceradu- ali shvaćaš što mislim)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja nabavio u motormaniji u gorici. 133 kune. ima dva otvora za prozracivanje i zadovoljan sam kaj se tice cijene i onoga sto sam dobio. Moj rizojed sasvim ljepo spava pod njome. Kisa padala dva dana preko vikenda, a moj je rizojed osto suh ko barut. A ako te zanima nesto bolje onda pravac Austrija i u Louis, ali ima i u motormaniji skupljih i boljih.
![]()
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 17-05-2010 u 21:37
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks