I to se dogodilo
Android (developer verzija) je portana na iPhone 2G
Detaljnije + download: http://linuxoniphone.blogspot.com/20...uietly-in.html
I to se dogodilo
Android (developer verzija) je portana na iPhone 2G
Detaljnije + download: http://linuxoniphone.blogspot.com/20...uietly-in.html
iPod se ne spominje u postu (spominje se u komentarima, ali samo sam ih par pročitao tako da neznam jel radi)It should be pretty simple to port forward to the iPhone 3G. The 3GS will take more work
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Wooohooo
Čovjek je uspio napraviti da radi WiFi i pozivi što mnogim portovima na Win Mo mobitele nije uspjelo. Stvarno, ovo već sad izgleda kao da bi se moglo uskoro dovesti u potpuno funkcionalno stanje.
Ja iLike ovaj iAndroid![]()
Trenutno samo iPhone prve generacije, no tko zna...
Hm, koliko god ova vijest zvuci dobro, i prvenstveno dobro za iPhone i njegove korisnike, sto zapravo dobivamo?
iPhone 3GS na Android 2.1 OS-u vs HTC Desire/Nexus One?
Ima li sanse protiv 1 Ghz Snapdragon procesora, 588 MB RAM-a i kamere od 5MPx sa autofokusom i dual LED bljeskalicom? cisto sumnjam.
Koliko god je to dobro za postojece vlasnike iPhonea koji mogu napokon dobiti smartphone OS, ne znam zasto bi netko uzimao iPhone samo radi toga.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
moraš biti svjestan koliki broj korisnika već posjeduje iphone.
A da će netko kupovati iphone radi toga, neće. eventualno neke teške picajzle koje pate toliko za dizajnom da će uzeti iphone i portati android na njega nego uzeti odmah neki smartphone sa androidom.
No i tome će doći kraj. motorola dolazi sa dizajnerski vrhunskim motorolama koje su na androidu, tako da je ovo zanimljivo, no opet ne previše atraktivno.
Predobro izgleda android na iphone-u,oš da je 2.1 verzija
svaka im čast,stvarno bi bilo super da ga dobro optimiziraju i da sve radi,baš mi se sviđa ideja
Zadnji uredio Gunslinger : 22-04-2010 u 15:21
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
bilo bi dobro kada bi imao kao neki dual boot...da ima instalirana dva OS-a npr. Iphone OS i Android. I kada hoces igrice prebacis se na iphone os...a kada ti treba multitasking i smartphone ides na android
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
jesi ti uopće pogledao video? Da jesi vidio bi da ima dual boot
ekipo to je radi fore i ubijanja dosade. Čisto sumljam da će itko staviti Android i zadržati ga bez da se vrati na nativni OS. Fore radi, OK al super. Isto kao i Android na WM i Windows na S60...
HC4L
Android je recimo na TyTN II bio portan pred oko 2 godine. Onda je otprilike tako izgledao kao sada za iPhone, s time da nije bio moguć dual boot nego se pokretao iz windowsa. Do sada je to već sasvim solidan os koji ima još bugova, ali je potpuno ok za svakodnevni rad (iz vlastitog istustva mogu reći da je i dosta brži od windowsa)
Evo ga i na iPhone 3G:
http://linuxoniphone.blogspot.com/20...iphone-3g.html
Bookmarks