na sta tocno mislis? neke aplikacije za Curve ili bas cijeli operativni sistem? Jer OS sumnjam da se sada moze naci ovako za download, jer ti nema cemu sluziti prakticki. (osim neka nova verzija koju mozes staviti na svoj BB)
Pozdrav, gdje se nože naći software-operativni sistem za BB 8900 Curve (VIPov) jer na stranicaima od VIPNETa nemma za 8900
Hvala
na sta tocno mislis? neke aplikacije za Curve ili bas cijeli operativni sistem? Jer OS sumnjam da se sada moze naci ovako za download, jer ti nema cemu sluziti prakticki. (osim neka nova verzija koju mozes staviti na svoj BB)
Programa i igrica ima koliko hoćeš to sam našao, međutim mislio sam baš na njegov sistem (npr. 4.6) kojeg nema na Vipnetovim stranicama a za ostale modele ima (8110, bold...). Npr. kad sam imao 8110 nije bilo u njemu BB maps tako da sam ih instalirao tek prilikom nadogradnje novog softvera, a sada uzimam novi 8900 i neznam dali če unutra biti BB maps a ako nisu instalirati ih se može samo putem update softvera. Usput imaš iskustva sa switch device, odnosno moram prebaciti sve sa bb8110 na bb8900 pomoću switch device aplikacije
Hvala
Ima software za 8900:
http://static.vip.hr/hwdb/images/upl...A4.6.1.250.exe
Ili ako želiš dužim putem: www.vipnet.hr-->Korisnički centar--> Tehnička pitanja - Moj Blackberry --> odabereš software
Što se tiče BB maps, one ti već postoje u uređaju, ali ti postaju dostupne tek kad aktiviraš Blackberry uslugu (dotad su nevidljive, kao da ih nema).
Novi sam s BlackBerryjem pa ima nesto oko updatea sto me muci, a nisam uspio otkriti o cemu se radi.
Imam 8900 Curve i desktop manager na kompu mi nudi update, a te iste updateove vidim i na T-Comovim stranicama (pod tehnicka podrska).
Radi se o slijedecem:
BlackBerry 8900, EXE: inačica 4.6.1.133, inačica 4.6.1.310
Tu su dva filea, dvije verzije, a on nudi obje za update. Na telefonu je ova zadnja .310. Ne kuzim zasto dvije...
Nitko mi nije odgovorio na pitanje, pa bih ga ponovio.
Imam i drugo pitanje - ako na T-Mobile BB 8900 stavim OS 5 koji nije izdan od strane T-Mobilea, da li mogu ocekivati kakve probleme u radu telefona?
Bookmarks