Imam na mobu oko 2500 primljenih poruka koje mi žao izbrisat pa bi ih htio spremit na komp, međutim PC Suite mi učita oko 1400 kom. Jel ja nešto krivo radim ili šta?
Ovim se koristim:
Win7
Nokia 5130 XM (spojen kabelom)
PC Suite 7.1.40.1
Imam na mobu oko 2500 primljenih poruka koje mi žao izbrisat pa bi ih htio spremit na komp, međutim PC Suite mi učita oko 1400 kom. Jel ja nešto krivo radim ili šta?
Ovim se koristim:
Win7
Nokia 5130 XM (spojen kabelom)
PC Suite 7.1.40.1
jesi li probao s OVI suite?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Uspio sam sa PC Suite ali ne prima mi Export sms-ova. Označim ih, odem na export, napišem ime i sve uredno spremi ali ne napravi taj file i opcija Import mi je onemogućena.
Možeš ih importati ako poruke backupiraš preko PC Suite - Backup opcije. Ali taj format backupa ćeš malo teže otvoriti na kompu (jednom sam se igrao s tim i nisam našao free rješenje). Ovim načinom sutra možeš te poruke vratiti na mob ako ih kojim slučajem obrišeš i sl.
Ako poruke želiš imati samo spremljene na kompu u formatu za čitanje, onda radi po svome. Time dobiješ .csv file kojeg otvaraš u excelu, ali ga ne možeš importati u mob.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ali stvar je u tome da meni ne spremi u .csv-u, tj. ne spremi mi nikako iako izbaci onu poruku da su svi sms-ovi uspješno exportirani . . . .
Sve to napravim kao i ti i na kraju mi izbaci tu poruku da je uspješno exportirano ali filea i dalje nema. Probao sam par poruka tako ekxportirat i radi, ali kad sve označim onda neće. . . .
Bookmarks