Ako nema cracka znaci da ga nitko od x milijardi ljudi na planeti Zemlji (ukljucujuci i stanovnike ISS-a) nije uspio napraviti.
zanima me dali netko zna napraviti crack za igricu za PC!
izišla je jedna igrica "The Crew" i nema još crack-a pa ako netko zna kako napraviti da mi objasni pa bi ja to napravio ili netko drugi preko teamviewer-a 10 na mom kompu!
Hvala!![]()
Zadnji uredio mlitarac : 11-12-2014 u 05:56
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Ako nema cracka znaci da ga nitko od x milijardi ljudi na planeti Zemlji (ukljucujuci i stanovnike ISS-a) nije uspio napraviti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Stvarno misliš da je to tako jednostavno?
Ovisno o igri i zaštiti koju koristi, trebao bi znati kako ta zaštita funkcionira. Prvo što ti treba je originalna igra kako bi mogao to testirati i otkriti, a ako već i kupiš igru, ne treba ti crack.
Ako te i dalje zanima, pogledaj tu neke detalje:
http://www.reddit.com/r/explainlikei...out_access_to/
Pa ja sam samo pitao,nadao sam se da možda netko zna to napraviti!
@.andro. nemogu na tu str,kaže ovako "Veza je odbijena pri pokušaju povezivanja s www.reddit.com." možda sam ja zbog nećega blokirao tu str ili sam antivirusni neda,neznam!![]()
Nema razloga da ti je blokiran reddit, to je poznati forum.. Osim ako nisi na faksu/poslu/itd..
Uglavnom, trebaš barem znati dekompajliranje, assembly i iz RAM-a vaditi podatke, dok za današnje igre treba i više.
Ako poznate grupe nisu napravile crack sigurno neće netko ovdje.
e jbga neznam to ništa,možda se može naći na youtube-u kako to raditi!![]()
Bookmarks