posto si odabrao manually, oznacis muziku i povuces ju lijevo u iphone pod music
nakon sto stisnem manually manage music and videos pita me "erase and sync iphone with this itunes" . Kako mogu prebacit muzika a da mi aplikacije i jailbreak ne nestanu???
posto si odabrao manually, oznacis muziku i povuces ju lijevo u iphone pod music
Dinamo rules!!!
da ali nakon sto sam odabro manually moram stisnut apply, kad to stisnem onda me pita "erase and sync iphone with this itunes", jer mi je frend sredio iphone na svom kompu prije neg sam ga dobio. Zanima me oce li mi se ista promijenit il nestat na iphoneu ak to stisnem???
Isto i mene zanima, uzeo sam ga polovnog :/
Evo ako neko bude imao ovaj problem nek sa neta skine CopyTrans Control Center i sa njim moze prebacivati muziku bez problema
Nije vam problem u Jailbreaku, nego u tome što je iPhone sinkroniziran s iTunesom na drugom računalu. Jedini način za prebacivanje muzike s kompa kojim nije aktiviran mobitel, su alternativni programi poput gore spomenutog.
imam iPhone 2g u cydia sam nasao aplikaciju iBluetoth i instalira ju.međutim imam problem kada se spojim s drugim uređajem pokaze mi da je veza spojena i izađe mi iz applikacije.
zanima me dali postoji mogučnost spajanja...
hvala
Otvoris Itunes
stisnes ctrl+n otvori se nova playlista das joj ime
drag n dropas pjesme u tu listu
spoji iphone
odes pod music
oznacis taj novy laylist da ti synca i uprrs dollje synce i to je to
Bookmarks