Imam problem s pokretanjem kamere,kad otvorim poklopac dođu one ikonice i kvadratić od autofokusa,ali je sve crno,ili piše ''dogodila se neočekivana greška,ugasite pa ponovo upalite vaš aparat''. Nakon gašenja i paljenja nekoliko puta hoće normalno fotkat i onda opet isto.Je li imao ko takvih problema i kako ih otkloniti.Hvala unaprijed.![]()
volim se gibat...
jesi probao sw update? imao sam sličan problem na n86 i riješen je stavljanjem novije verzije sw-a
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
nisam još ništa probao,i ja se nadam da bi moglo upaliti,pokušat ću ...
volim se gibat...
isti problem imam i ja. imam zadnju verziju softwera i napravio sam reinstal ali nije pomoglo.
ja nisam još ništa radio jer se ne pojavljuje tako često....al sam čuo da im je to čest problem
volim se gibat...
E da se i ja uključim.
Ja nemam problem sa pokretanjem kamere,ali kad je pokrenem i započne snimanje,onda ona zastajkuje i snimak zastajkuje(trza).Kako to riješiti?Inače verzija softwera je 20.175!
pozz
pokusaj prvo hard reset. pa ako ne mogdne onda sw update.. to bi trebalo biti to![]()
jel ovim odgovorom misliš na moje pitanje ili ovo vezano za trzanje videa.hard reset sam probao,nije pomoglo, danas sam ga odnio u servis da ga oni preflešaju pa ću vidjet...
-telefon je bio u servisu,i ništa se nije popravilo,kamera i dalje zeza,užas za takav model a ima samo 2 h razgovora,![]()
Zadnji uredio zix : 25-04-2010 u 11:04
volim se gibat...
meni su zamijenili kameru i vodljivu foliju i sad radi. bila je neispravna kamera.
koliko je to koštalo...
volim se gibat...
Bookmarks