Pregledavajuci teme u ovom djelu foruma nisam naisla na slican problem pa sam odlucila otvoriti novu temu i podjeliti ovo iskustvo sa vama.
Naime, u mom gradu u jednom trgovackom lancu cesto se nalaze operateri T coma i nude razne "pogodnosti"... tako sam i ja nasjela na pricu i kod jednog ljubaznog mladica sklopila ugovor i sa bonova presla na pretplatu jer se za samo 1kn nudio lijepi Samsung mobitel ....napomena operatera bila je da ce mi mobitel stici na kucnu adresu za tjedan dana. Nakon tjedan dana mobitel nije stigao i naravno nazvala sam ih i rekli su da ce stici za 5 dana.... i naravno nije i tako nebrojeno puta .... nakon 2 mj ponovo sam ih nazvala da bi mi rekli da tog modela vise nema nego da ce mi poslat neki drugi ali taj drugi moram PLATITI 300KN!!!! Nazivcirana svom tom situacijom i BEZ MOBITELA 2 mj pristala sam da mi posalju taj drugi ... naravno ni taj nije stigao nego su me ponovo nazvali i rekli da ipak imaju onaj prvi i da ce mi onog poslat .... proslo je 4 mj .... i mobitel bez ikakvih objasnjenja jos nije stigao ... naravno kasnije sam ih jos par puta zvala i uvijek bi odgovorili za par dana stize ... poslala sam im i mail na koji nisam dobila odgovor. Zanima me da li ima jos ovakvih situacija?
I sta napraviti u ovakvoj situaciji?? Hvala

Odgovori uz citat

Bookmarks