Odes u glavni meni pa u postavke,pa telefon,pa asistent mem. nakon toga uđeš u folder misc,pa data inbox i to unutra obrišeš.To ti se dogodilo zato što je kod tvog frenda već bila aktivirana ta tema pa si ti sebi prebacio samo shortcut.
Hvala!
Jučer sam se zezo sa frendovim S65 i prebacio preko irde 2 teme za mobitel.
I sve je bilo dobro dok ih nisam pokušao pokrenuti.Javio mi je error i kad sam ih pokušao izbrisati, neće.Sad su u inboxu i totalno me živciraju!.
Naknadno sam pokušao prebaciti melodiju sa s65 da vidim dal to zeza, ali to radi normalno.
Ajte ljudi pljiz pomozite.Mob je još na originalnom fw-u :12.Jel možda u tome problem?
![]()
Odes u glavni meni pa u postavke,pa telefon,pa asistent mem. nakon toga uđeš u folder misc,pa data inbox i to unutra obrišeš.To ti se dogodilo zato što je kod tvog frenda već bila aktivirana ta tema pa si ti sebi prebacio samo shortcut.
Hvala!
Evo obrisao sam to i sad je OK!!!!
Hvala puno!!!!!
Nov sam na siemensima pa me još malo zbunjuju.
Da li inaće rade teme sa s65?
A igre?Da li se mogu nekako prebacit na cx65??
Sad zahvaljujem unaprijed![]()
Teme sa S65 rade na cijeloj seriji x65.Igre se sa moba na mob mogu prebacivat samo ako imaju autorska prava(to sam čuo negdje,nemoj me držat za riječ),uglavnom naj jednostavnije je da si kupiš IrDa adapter za komp(200-tinjak kn) i bez problema prebacuješ teme,slike,melodije,teme i drugo.Ako ti trebaju stranice reci.
Ipak imam problema sa temama.
Sa frendovog s65 sam ponovo prebacio neke teme, ovaj put nisu bile aktivne i opet ista gabula.Javlja grešku i dalje se nemre niš nego opet onak glupo brisat.A probali smo i sa mog cx65 prebacit na njegov i isto ne radi.
What gives??
Jedan mali savjet, nabavi data kabel.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To znam i baš radim na tome, ali čemu onda IR kad je u totalnoj banani?Izvorno postao Sljaka
Sve drugo se bez beda prebacuje ali teme nope.
A hebi ga, nebum onda više pokušaval
Hvala!
![]()
Bookmarks