ako mislis na barcode reader...to ti je program koji ti dekodira barkodove koje uslikas s mobom i sprema ih u bazu podataka tako da si npr. mozes usporedjivati cijene proizvoda u ducanima.
čemu služi taj program
kakve kodove on čita i za što se može upotrijebiti
hvala
ako mislis na barcode reader...to ti je program koji ti dekodira barkodove koje uslikas s mobom i sprema ih u bazu podataka tako da si npr. mozes usporedjivati cijene proizvoda u ducanima.
....Tab Maniac.....
ideš,
valjda je to to, ali ne vidim bas neku prakticnu primjenu toga
nisam ga nikad isprobala, al sam na dotsisu vidjela da kazu da je program malo u qurcu i da bas ne radi najbolje.
....Tab Maniac.....
meni to ni jednom jos nije uspio procitat nikakv barkod.
malo bezveze program...nemislite?
de zamisli ides po trgovini i usporedjujes bar kodove...WTF?
Vanja
Life's a bitch...and then u die 8)
ja sam isto instalirao taj program na više mobitela ali nije radilo
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
normalno kad su lose kamere, moglo bi eventualno raditi na n90/n93/n73 jer imaju autofocus i mogu se slikati blizi predmeti, na ostalim kamerama je pusiona jer je slika mutna, a ako malo udaljis postane presitna
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
mislim da kamere nemaju veze sa tim,uostalom uopće ne kužim kako to funkcionira preko kamere
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
sa n93 dolazi instaliran taj program, koji kad pokrenes pali se kamera i na ekranu hvatas bar code
nesto slicno sam instaliravao na svoj mob ali posto kamera nema autofokus rezultat je bio nikakav
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
na n73 nemoze il ja neznam?????????'
Ima vise tipa kodova, jeste li sigurni da je bar kod?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sumnjam da se radio o bar kodovima
da imam taj program na n93
ali probao sam na nekim bar kodovima i nista,samo ih snima i nista
na koje si druge kodove mislio
hahaha
da ima recimo
KOD sime
KOD sata
KOD pimpek placa....
meni na n70 nije htio ni poklrenut, neš jestalo barkod da ne radi...
imam taj program na n95 8gb i na n82 i ne radi na niti jednom
http://zxing.appspot.com/generator/
probajte upisati neki tekst, i stisnuti generete, na mobitelu otvoriti citac kodova i pribliziti bar kodu s desne strane, i mob ce to prepoznati kao tekst ili sto ste vec zadali![]()
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
citiraš post star 5godina
neznam kako je na nokijama ali na androidu radi čitač bar kodova.
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
Bookmarks