Dakle, pokušat ću biti što jasniji.
Prije 2 godine sam podigao paket sa flex 150 na flex obitelj 300, te produžio ugovor na dvije godine, s time da sam uzeo povoljno V8 i dobio popust. No tu je sad caka. mjenjao sam bodove i ušao sam cca 2000 bodova u minus. taj minus nikad nisam nadoknadio jer sam jednom zakasnio sa plaćanjem računa i kasnije nikad nisam nadoknadio. dakle, 5. svibnja mi istječe 2 godine, no ipak imam taj minus.
Također, imam još jedan pretplatnički broj uza sebe, kao i jedan simpa broj u obitelji na koji stiže 50 kuna mjesečno na račun.
Ono što me zanima jest: da li ću moći raskinuti ugovor zbog minusa bodova? Na koji način se raskida ugovor sa t-mobile?
Ono što bi htio jest: svoj broj zadržati i prijeći na tele 2, te također simpa broj na koji je stizala lova zadržati i također prebaciti na tele 2, te nekako ukomponirati ta 2 broja da i dalje imam besplatne pozive prema tom broju. na bilo koji način.
Što se tiče pretplate, u tele2 bi uzeo najveći paket vjerojatno, tako da to nije problem.
Nisam nikad raskidao ugovor, pa bih molio nekog tko ima više iskustva kako to ide, da li je moguće ovo izvesti što bih ja htio. I naravno, kako pristupiti kada se želi raskinuti ugovor.
Hvala unaprijed.

Odgovori uz citat
Bookmarks