mislim da to ovisi o austrijskoj mrezi pozivatelja, a ne o maticnoj mrezi, meni isto ne pise kad me zove bas austrijski broj, neznam na kojoj je mrezi tocno... ja sam na t-mobile...
Razmišljam o prelasku na Tele2, Smart tarifa. Dosta sam u roamingu pa me zanima kakva su iskustva.
Usput, zvao me danas prijatelja sa Tele2 iz roaminga u Austriji. Ne prikazuje mi se broj pozivatelja. Je li to samo za neke roaming operatere ili je to kod Tele2 uoobičejeno?
mislim da to ovisi o austrijskoj mrezi pozivatelja, a ne o maticnoj mrezi, meni isto ne pise kad me zove bas austrijski broj, neznam na kojoj je mrezi tocno... ja sam na t-mobile...
To je cesti problem kod roaminga za sve operatere, da se "zagubi" broj koji zove, jer se operateri koriste razne voip solucije i onda se ne prenosi broj ili vidis nesto kao 0000
Dosta sam u roamingu i ako je to default kod Tele2, (u HR ne vide tko zove) to mi je nezgodno. Znam da su imali na prepaidu riješen roaming sa call back sistemom (nazoveš u HR pa prekineš pa ti mob zvoni pa zvoni kod pozivanog broja- živa komplikacija...)
Ako često boraviš vani, i još ako si u istoj državi stalno, zašto ne uzmeš tamo neku prepaid karticu i riješen problem?
A k tome i pozivi su povoljniji
Bookmarks