Hm,jedino kako si mozes pomoci da si narucis novo kuciste ako to imalo pomaze - LINK
I molim te, promjeni naziv teme u "Strgala sam okvir oko kuglice- BlackBerry 8310" ili tako nesto,jer je ovo opcenito i ljudi nece znati sto si tocno strgala.
Hvala
Upomoć! Uspjela sam hititi Blekića (8310) na pod i puknuo je onaj okvirić oko kuglice. Onaj mali šuplji dio koji se skine kad se čisti trackball i sad mi kuglica non stop ispada pa me strah da ću je izgubiti.
Postoji li neko mjestu u Zagrebu, u Hrvatskoj, na netu gdje se to može kupiti? Može i čak s kuglicom, što god, samo da to riješim.
Zvala sam T-Mobile, ali oni vele da bih morala slati telefon na servis, a kako je garancija istekla, strah me da bi me oderali.
Hvala!
Zadnji uredio Nova : 31-03-2010 u 10:49
Hm,jedino kako si mozes pomoci da si narucis novo kuciste ako to imalo pomaze - LINK
I molim te, promjeni naziv teme u "Strgala sam okvir oko kuglice- BlackBerry 8310" ili tako nesto,jer je ovo opcenito i ljudi nece znati sto si tocno strgala.
Hvala
Ispričavam se, evo, uredila sam!
Ni nova maskica ne bi upalila jer se ne dobije taj dio.Unutar ove okrugle rupe na kućištu ide još jedan okvirić oko kuglice, izgleda kao krafna koju policajci jedu u filmovima!
Oh, gle, neki nude baš sve dijelove. Onda ću si vjerojatno to naučiti, iako sam se nadala da postoji jednostavnije rješenje, primjerice da odem u dućan, kupim okvirić i zamolim prodavača da mi to montira.
Hvala ti na prijedlogu!![]()
Bookmarks