izbornik - postavke - upravitelj progr. - instalirani progr. tu pronades program i kliknes opcije - ukloni - pa potvrdis brisanje i potvrdis da se zatvore neki programi.
Izasao je skype za symbian za gore navedene telefone. Sa oficijelne skypove stranice sam dobio link instalirao na telefon, ali ne radi. Na skype forumu pisu da ima nekakvih problema. Je li to netko probao i uspio rijesiti da radi na nokiji 5800 express music.
I drugo pitanje, dobio sam ikonu skype kad odem u programe, koji za sada ne rode, kako sam gore napisao. Kako da ju obrisem, odnosno kako da nadjem gdje su instalirani programi, da izbrisem taj program skype, posto ne radi i ikonu od skypa...
hvala..
izbornik - postavke - upravitelj progr. - instalirani progr. tu pronades program i kliknes opcije - ukloni - pa potvrdis brisanje i potvrdis da se zatvore neki programi.
instalirao skype na 5800. i sve radi odlicno. provjereno.
I ja isto instalirao skype na nokiu5800, sve radi Ok.
Kod mene je problem bio taj kaj je mobitel imao njemacki setting. Onda sam nasao na njemackom forumu, da se treba jezik telefona prebaciti na engleski. Startati skype i onda radi! Te po zelji vrati jezik telefona na njemacki jezik. Super je, da smo konacno dobili i skype na Nokie.
Probavao sam sa Fringom (nisam bio zadovoljan) i sa nimbuzzom (bilo je solidno), ali skype je ipak originalna aplikacija za skype i to je to. Mozda naprave i verziju sa video pozivom i onda ce biti super.
i meni radi besprijekorno..puno bolje od fringa i nimbuza..makar i oni imaju svoje prednosti..
instaliran na N5800 i super radi, napokon nesto normalno![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
instalirao sam fring, preko wlan-a rade BESPRIJEKORNO obicni i video pozivi.
video pozivi idu naravno preko skyp-a, i nikad se nije dogodilo da se slika ledila ili poziv prekidao!
jedna od najboljih i najkorisnijih aplikacija IKADA!!!!
PREPORUKA SVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo skype da se ne mucite preko smsa)
Code:http://rapidshare.com/files/353449352/Skype_S60_5_0_v_1_0_3.rar.html
Zadnji uredio glarus : 20-02-2010 u 22:07
Kolko sam skužio iz prijašnjih postova skype na Nokii još uvijek nema opciju "video call"?
Ja koristim Fring i on mi je OK jer ima video poziv, jel ima još koji program sa opcijom Video call ili je Fring jedini???
Samo Fring za sada....ja ga isto koristim i zadovoljan sam tako da mi nema potrebe prelazit iskljucivo na skype aplikacuju za sada
.. nije to bas tako sve idealno, na mom kucnom wireless+nokia n97 i na fringu i na nimbuzz ima dosta lag-a, ako se naucis konverzaciju vrsit na nacin da sugovornik saceka da dovrsis recenicu pa tek onda da odgovara to je to, inace ima dosta otklona i treba prakse .. kvaliteta zvuka je ok, cak mi je bolja na nimbuzz ..
Ima laga što zna biti nezgodno ako je čovjek usred rečenice. Dosta sam pričao preko fringa i nimbuzza (wifi i edge u kombinaciji sa skypeout-om) - i koliko sam skužio delay je jedno pola sek, možda najviše 1 sek. Čak i preko edge-a je sve dobro jedino je fring svakih 2-3min znao jednostavno stati, znači tišina nekih 2-3 sekunde i onda opet čujem sugovornika. Po meni je to čisto pristojno jer mi i VoIP provider ima sličan delay. Ako niš drugo, naučio sam se slušati drugu stranu do kraja rečenice![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jel može neki link za skype za nokiu 5800 xm pošto ovaj gore ne radi. hvala
na nokiji upiši skype.com/m ili idi direktno u ovi store.
dali jos uvijek nije napravljen video poziv na skype?Neki dan sam ga instalirao i jos mi nije sve jasno al izgleda da nema.A sto se tice tog Fringa...sta je to?Sa Fringom mogu samo razgovarat na Fring ili mogu i zvati na skype taj video poziv.
jebes krizu,zivot nema reprizu!
Fring i Nimbuzz više ne nude video pozive na Skypeu, već samo voice i chat.
a bas steta...Ovako bi bilo predobro.thx
jebes krizu,zivot nema reprizu!
jel postoji jos videopozivi na skype-u ili nes slicno pliz!!!
Za nokia 5800 naravno!!![]()
Jedino ako službena Skype aplikacija to danas podržava, nisam u toku. U suprotnom nema ništa alternativno.
Bookmarks