Postoje ti papiri koji već imaju izrezane naljepnice na A4 formatu, tako da ti preostaje jedino isprintati željeno, skinuti naljepnicu i zalijepiti je.
Ovako zanima me izrada nekih naljepnica od "muflon" papira ....
dosad sam radio obicnim printerom i islo je ok samo mi je problem izrezivanje...
sad me zanima sto meni treba jel to ploter koji ce odmah izrezati nalju na a 4 formatu ...
zanima me sto ja tocno trebam te preporuku nekih ne profi aparata koji bi mi mogli posluziti for fun![]()
Postoje ti papiri koji već imaju izrezane naljepnice na A4 formatu, tako da ti preostaje jedino isprintati željeno, skinuti naljepnicu i zalijepiti je.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
to je masina koja je uzasno skupa...
Imaš već izrezane papire kao što je Sljaka rekao, ali je problem ako nešto precizno printaš.
Onda moraš kalibrirati malo printer i software...ali nije niti to toliko teško.
Samo malo preračunaš dpi, rezu, i veličinu papira
Ako će ti biti lakše ja bih na tvojem mjestu uzeo rezač papira (nije jeftin ali se isplati ako printaš u većim količinama...oko 300 kn)...vrijedi ako izrezuješ u ravnim linijama.
Ja sam printao naljepnice za boce, vizitke i slično pa sam se tako snašao![]()
ma 300¸kn nije previse...
meni bas treba znaci ispisem neki tekst i stroj sam to precizno izreže...
nasao sam vecih a3 formata ali je oko 5¸-6¸k kuna meni treba a4 da reže
0977901005
Sve što se tiče 2D grafike radim u Adobe proizvodima.
Za većinu je presloženo jer im se ne da učiti.
Meni se opet ne da zezati sa nekim drugim jednostavnijim alatima...koji će mi qurac.
Ne kažem da nema alternativa, ali ne znam što da ti savjetujem kad se ne zezam s njima.
Možda netko drugi pomogne. Sretno.
Evo što mene zanima. Kako se zove i gdje se može nabaviti (u kakvim trgovinama i radnjama) nekakav papir na kojem bih mogao printati naljepnice? Konkretno bih želio printati one Ubuntu i ostale Linux naljepnice, i CD/DVD covers. Pa sad ako se može nabaviti kvalitetan papir, možda (ali ne mora biti) plastificiran ili tako nešto, bio bih vam zahvalan.![]()
Bookmarks