Hm.. Naime, kad dobim neke poruke,vidim da imaju atachment neki, ali kad udjem u poruku, tamo na mjestu gdje bi taj atachment trebao biti (pretpostavljam), imam malu slikicu upitnika... Jel netko upoznat sa ovime?
Hm.. Naime, kad dobim neke poruke,vidim da imaju atachment neki, ali kad udjem u poruku, tamo na mjestu gdje bi taj atachment trebao biti (pretpostavljam), imam malu slikicu upitnika... Jel netko upoznat sa ovime?
je li to možda na motoroli c450, v300, v500, v525, v600, v80, stari vader, mpx ili?
imam v525... neznam kak je sa drugim verzijama
Da nije unsupported format? Jesi probao s nekim attachmentom koji mob sigurno prepoznaje? Tipa, pošalji sam sebi neki attachment koji ti već je na mobu? Taman i ako attachment je prepoznatljivi file, može biti da je loše kodiran pa da ga mob opet ne prepoznaje.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Naravno, radi se o SMS porukama... Stvar je ovakva, motorola ne podržava boldane , italic i na taj način formatirane tekstove... na veliku žalost, to me prilično razočaralo
Hmmm.... bit će da sam stvarno zaostao malo... nisam pojma imao da mobovi uopće podržavaju boldane ili italic tekstove
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pa to ti je običan EMS...
@ BlueDevil : sony ericssoni to podržavaju
Dobro,ali ako je običan to EMS, zakaj ja to nemrem vidjeti? Jesam li nešto izbrisao kaj mi treba?
Bookmarks