Neznam politiku samostalnih uređaja ali jesi probao karte prebaciti preko MapSource-a u uređaj, probaj. Ne direktnim načinom copy/paste na uređaj, nego sve preko MapSource-a.
...pogledaj malo i ovu temu
Molim, malu pomoc. Skinuo sam CN_Europe_NT_2010.1_Unlocked, i dobio sam GMAPPROM.IMG file. To sem prebacio na karticu, ali uredjaj ne vidi kartu.
Buduci da se radi o otkljucanoj karti ne znam sto mi je ciniti da proradi. Skinuo se jos jedan txt.file sa mapID 449
hvala za pomoc
Neznam politiku samostalnih uređaja ali jesi probao karte prebaciti preko MapSource-a u uređaj, probaj. Ne direktnim načinom copy/paste na uređaj, nego sve preko MapSource-a.
...pogledaj malo i ovu temu
naravno da jesam, i sa verzijom 6156 i 6136, a upravo skidam i trecu verziju NC Europe
Pojavio mi se identican problem na nuvi 205. Do sada sam uspevao i menjao karte i uspesno otkljucavao,ubacivao i IMG fajlove i preko mapsource-a. Sada sam hteo SCG 2.1 i ADRIA 2.3 i CN_Europe_NT_2010 medjutim uredjaj ih ne vidi. Sve naravno odradim po uputstvima (kazem nije mi prvi put). Pri ukljucivanju mi uredjaj kaze "ne mogu otkljucati karte" i ne vidi ih u popisu karata. A kada navigaciju spojim na komp karte se vide (i na uredjaju i na SD).
JEDINA RAZLIKA JE STO SADA KORISTIM WINDOWS 7 na kompu, ako to ima veze?
Ima li ko resenje?
sve si si zapravo sam odgovorio... karte nisu otključane i zato ih nemaš na popisu u SW-u uređaja. Naravno da one postoje na uređaju u memoriji. Vista/Win7 ne utječu na to, provjereno. Sve što trebaš jest otključati karte, koristeći neku od metoda koje su opisane n puta na forumu.
mene pak zanima (a nisam nigdje uspio naci odgovor) kako se mice karta sa uredjaja, znaci da ne ostanu nikakvi tragovi od ne originalnih mapa? privremeno imam u posjedu nuvi 1350 sa europom ali bez hrvatske (samo neka demo adriaroute). dobavio sam adriaroute 2.30 i namjeravam ju stavit (valjda necu imat poteskoca uz sve te upute i valjda se moze i bez sd kartice stavit, ak ne nabavit cu i karticu)...
jedino sto me brine kako cu kasnije maknut tu kartu, tj sve vratit u prvotno stanje ( europa i adriaroute demo) jerbo cu uredjaj morat vratit pa da mi ne seru...
fala puno![]()
E i mene zanima što treba izbrisati na garmin nuvi 760 da bi mogao instalirati novu kartu.
Na sd kartu nije nikakav problem ali kada pokušam instalirati na sam uređaj onda mi javi da je memorija prepunjena.
Ovo bi značilo da trebam ručno izbrisati starije karte ali neznam kako?
Bookmarks