koji uzet od ta 2? posto planiram uzeti u tele2.
bitno mi je da ima dobar zvuk,da se cuje jako.
da se ne greba bas previse
dal oba imaju 3,5 utor za slusalice?
i koje su velicine displaya.
ako su moguca iskustva iz prve ruke
hvala unaprjed![]()
koji uzet od ta 2? posto planiram uzeti u tele2.
bitno mi je da ima dobar zvuk,da se cuje jako.
da se ne greba bas previse
dal oba imaju 3,5 utor za slusalice?
i koje su velicine displaya.
ako su moguca iskustva iz prve ruke
hvala unaprjed![]()
Evo ti link na usporedbu specifikacija.
6303 ima nešto veći ekran. 5130 podržava kartice do 16gb a 6303 do 4GB
Po testu na GSMareni 5130 ima nešto jači zvuk
hvala yager,ajmo dalje. ima jos tko kakve informacije?
¸btw dal zna netko,dali su ta 2 mobitela zakljucana za tele 2 mrezu?
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 11-01-2010 u 02:37 Razlog: spajanje postova
Nemoj dabl postati
Zaključani su.
Moja preporuka 6303 zbog kamere i većeg ekrana.
5130 izgleda dosta siromašno naspram 6303,ima nešto jači zvuk ali i piskaviji,plastična je i dosta slabijih karakteristika.6303 ima 3.5 utor...nema potrebe da se dvoumiš...
volim se gibat...
5130 ima jak zvucnik.ima zvucnike sa lijeve i desne strane i odostraga jos jedan.ima ga frendica i dosta jak zvuk ima,al ono totalno glasan.i ljepsi mi je od one druge nokie.mada onaj ima bolju kameru,al za 500kn u simpa paketu ja bih ipak odabrao ovu nokiu
bitno je da ima samo jaki zvuk preko slusalica,zvucnik nije tolko bitan
uzmi 6303... hardverski bolji mob a ima 3.5 mm (kao i 5130) izlaz pa mozes prikopcat sluske koje hoces![]()
"all in one"
izgleda da ce biti 6303![]()
6303 ima lijep dizajn. Ne znam u biti koja je ljepša - crna (ne sviđaju mi se plave tipke tj. pozadinsko osvjetljenje istih) ili srebrna. Uglavnom moj glas za 6303.
5130 zbilja ima jak zvuk preko zvučnika, a i preko slušalica probada bubnjiće. Jedini mobitel kod kojega ne možeš držati maksimalne postavke duže od pola sata (moje iskustvo).
Osim toga, 5130 dolazi u previše neozbiljnim bojama. IMO. U biti ako možeš naći srebrnu, može, ali mislim da je kod nas nema. Velika većina su crveno-crne.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
6303 kupljenja zadovoljan. jedino je minus sta nisu imali crnu boju,pa sam uzeo srebrni.
to i nije neki minus,crna se više prlja,a i ima plavo svjetlo koje po meni ne izgleda baš atraktivno,ja sam imao crnu pa sam promijenio s prijateljem za srebrnu,al to je stvar ukusa...i ne slušaj ono o bateriji kako je ne treba 3x puniti po 12h,ja sam svoju punio i sada može da izdrži 5 dana uz normalno korištenje...
volim se gibat...
I jel ima stvarno tih zvuk kako pričaju?
Mislim na zvona?
zvuk zvona i nije nešto posebno jak, ali nije ni tih,sličnu jačinu ima npr. lg ku990,lg secret, veliki broj samsung modela.. nokia e66,i tak dalje. nije kao moj navigator al dobro je...
volim se gibat...
Bookmarks