Mob je ukljucen i kad me netko zove javlja mi se govorna pošta i nakon nekog vremena dobij sms tko me zvao? Ne svaki put, ali javlja se. Dali je to t-coma ili?
Mob je ukljucen i kad me netko zove javlja mi se govorna pošta i nakon nekog vremena dobij sms tko me zvao? Ne svaki put, ali javlja se. Dali je to t-coma ili?
To sam primjetio na 2 svoja iPhone-a i još mi se par ljudi požalilio. Svi su bili unlockani, pa je možda do toga, ali ti imaš T-mobile i mob nije otključan? Izgleda da je to uobičajeni problem, i meni se čini da ili je povezan sa jailbreakom/unlockom ili ima veze sa aplikacijama koje se u tom trenutku spajaju na net i nekako blokiraju pozive?!
Nije mob otkljucan, googlao sam i skuzio da je do jailbrake-a (ili do neke aplikacije ??!?). Restorao sam mob i sad nema tog problema. Jos mi se nijednom nije javila govorna posta, a sprobao sam mnogo puta (prije mi je prvi put samo mob zvonio dalje govorna, a sad je sve u redu). Trebalo bi staviti 3.1.2 soft i jailbrakeat, samo neznam dali je moguć downgrade.
EDIT: stavio samo jailbraik i ok je. Očito da je bilo do neke aplikacije
Zadnji uredio Whistler : 05-06-2010 u 19:19
opet sam stavio jailbreak i vidim da mi se opet to desava, ali samo kad sam na edge-u (nije mi dostupan 3g signal). Kad se spojim na kucnu mrezu sve je ok, mob zvoni svaki put. Ali kad ugasim wlan i budem na edgeu ne radi. Kad sam restorao mob i kad sam bio na edge-u primjetio sam da kad dolazi poziv on se ugasi(edge). Pa sam dosao do zakljucka da je neki program stalno spojen na netu. Programi koje imam instalirane su: cydia, instalous, facebook, nimbuzz, any ring, ibeer, virtual piano, fiwi analyzer, cod, worms. iskljucio sam lokalizacijske usluge. Dali postoji kakvi task manager za iphone?
Zadnji uredio Whistler : 06-06-2010 u 17:05
ja imam 3gs 3.1.3.,JB...kada je bio na 3.1.2 jb onda mi se dogadalo cesce da me netko ne moze dobiti ili da cak ni meni nece zvat, kao da fali signala...sa novim softom i ovim jb, tog problema nema...ili ga ima u puno manjoj kolicini...jer mi se sada nitko nije zalio da kaj mi je s mobom...
vjerovatno je do jb..ne znam kakve bi veze aplikacije imale s tim...
inace, meni se nikada nije gasio kod dolaznog poziva...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Mislio sam da se edge ugasi, ne mob. Za sad sam rijesio problem (tako da sam ugasio mobilni net) ocito ga nesto koči (ili jb ili neka aplikacija) jer prije jb-a je bilo sve ok.
Ako ima tko slicnih problema neka proba rijesiti tako da ugasi data net i molio bih da javi ovdje dali je uspio rijesiti problem
Bookmarks