to su aplikacije koje su ti na eranu postavljene onih 5 ili koliko ih imaš na ekranu kao precice.
Makni ih otamo i ugasit ce se.
Ovako...na N95 pritiskom na tipku menu-i i drzanja pokazao se mali kao izbornik s ikonicama aplikacija koje su i dalje otvorene i rade u pozadini...obicnim pritiskom na tipku C te aplikacije bi se mogle poizgasit...
Kako da to napravim na N97 mini? stisnem onaj gumb za meni, drzim par sec i otvori mi se isti izbornik kao i na N95 i hrpa aplikacija, a nigdje nemam opciju Cancel, Exit ili slicno...
nadam se da ste shvatili sto me muci
Hvala...
to su aplikacije koje su ti na eranu postavljene onih 5 ili koliko ih imaš na ekranu kao precice.
Makni ih otamo i ugasit ce se.
ne...nisi me shvatio...
to su open aplications...znaci rade u pozadini, a bezobzira dal ih ja imam na home screenu kao precice ili ne...
znaci pokrenem neku aplikaciju, i slucajno stisnem crvenu slusalicu da izadem skroz van, a nisam isao na EXIT...ta aplikacija onda jos i dalje radi u pozadini, pritiskom na meni tipku i drzanjem iste par sec, otvara se prozor - OPEN APLICATIONS...i tamo su izlistane sve aplikacije koje jos "rade" u pozadini...
kako da ih ja iz tog prozora onda ugasim? ili moram uc u svaku aplikaciju posebno i onda unutar aplikacije stisnut EXIT?
kazem, na N95 sam samo stisnuo C, i nisam trebao ici u aplikaciju, pa na EXIT da bi izasao iz nje...
Izgleda da tako...i ja sam imao N95 8GB i tako se gasilo,a na N97 kada udjem preko tog task Manager-a u neku aplikaciju moram ici na Opcije i na Izlaz
na 5800 stvar je dosta jednostavna - klikneš na ikonicu nekog programa i zadržiš prst gore sekundu dvije, nakon čega se pojave opcije Open i Exit za taj program. pretpostavljam da isto vrijedi i za N97 i N97 mini..
a dali se mogže maknut onaj sat,datum i ono di je za ton?
Bookmarks