MP3Tag - Besplatan. Otvoti s njim svoje mp3ce i vidi ima li u donjem lijevom kutu slika. Ako nema onda te iTunes varaDesni klik na sličicu daje ti opcije za mjenjanje cover artova.
Imao sam iPhone i koristio iTunes.
Sve pjesme sam "sredio" u iTunesu, upisao točne informacije u tagove i u svaku stavio album art.
Na iPhoneu su se prikazivali tako kako sam ih stavio.
Ali, na N86 se ne prikazuje album art.
Ovi suite ih prikazuje u samom programu, ali kada gledam u mobitelu- ne vide se.
Sad, možda nisu "ubačene" slike u tag...
Ali, skinuo sam neki program za uređivanje tagova- i on dobro prikaže album art, tj. kao da je dobro "ubačen u tag".
Tako da ne znam u čemu je problem.
Zna li netko kako najlakše ubaciti taj album art da se pravilno prikazuje u playeru na N86?
Neki program (besplatan ili da postoji "besplatna" verzija) koji bi to automatski ubacio kako treba (našao sam ih 5-6, ali svi su trial i nema cijele verzije)...?
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
MP3Tag - Besplatan. Otvoti s njim svoje mp3ce i vidi ima li u donjem lijevom kutu slika. Ako nema onda te iTunes varaDesni klik na sličicu daje ti opcije za mjenjanje cover artova.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
I taj sam probao.
Pokazuje sliku za sve.
Možda kod Nokije ima neka posebna procedura da to prepozna?
Makar, probao sam normalno ubaciti, probao preko Ovi Suitea (traje 3 godine, a nema razlike) i ništa od album arta.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja to radim s Winampom.
Ne znam zašto te to cjepidlačenje raduje al eto...
Prvo sam ti htio reći da refreshaš music library, ali zanimljivo, ni meni neke za albume ne prepoznaje cover. Sve prebacujem preko kabela Možda čak ima i razlike između N series playera i E series, ali očigledno imamo isti problem(ako te to veseli). Ako šta otkrijem, javim.
Ma, znam da treba refreshati (nije me iPhone zatupio)...
Meni ne pokazuje nikakav album art.
Smuchac- kako baš ubaciš album art, mislim da je u tagu- tako da bi ga svi programi/ playeri prepoznali? Znam staviti, ali skine mi sliku u isti folder gdje je i pjesma.
I, naravno, u mobitelu ga opet ne prikazuje.
Pa, raduje me kada sam već svima postavio- a i imam viška vremena, i bezveze mi je gledati prazno mjesto gdje bi trebao biti album art.![]()
U winampu klikni alt+3 i otvara ti se file info od selektirane pjesme. Tu mjenjaš tagove i artwork (pod uvjetom da imaš nešto noviji winamp).
Sad si me skroz bacio u bed, pola slika mi ne pokazujeOdustajem
Ipak mi ni tako ne radi.
Ali, našao sam način
Ubacio sam album art pomoću Media Monkey programa i sada prikazuje.
Sada još samo moram sve pjesme tagati ili skužiti kako da automatski to napravi.
Hvala, xlr i Smuchac
EDIT: Evo, uspio sam ipak sa programom Tag&Rename.
Neke je našao automatski (i odabrao sam opciju da stavi album art u tag), a ostale sam ja maknuo "sadašnji" i ponovno stavio tag.
Uglavnom- sada sve radi.
Tako da može lock![]()
Zadnji uredio georgy : 11-03-2010 u 22:35
Bookmarks