A je im moćno iznenađenje...Ali i male stvari čovjeka vesele.
Jadna nam majka....
Možeš dobit ali neznači da ćeš dobit...
vjerojatno daju 10 ,20 min prema nekoj mreži, 25 poruka...od 99,99kn....popust na mobilni telefon.
http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici...-racuna-dobiva
Uglavnom posalji SMS sadržaja VIP na 400...i kupujte bonove...
Zadnji uredio Expresso : 08-03-2010 u 01:50
A je im moćno iznenađenje...Ali i male stvari čovjeka vesele.
Jadna nam majka....
Možeš dobit ali neznači da ćeš dobit...
vjerojatno daju 10 ,20 min prema nekoj mreži, 25 poruka...od 99,99kn....popust na mobilni telefon.
....
Eo ja vec dobio 30min prema vip mrezi koje wrijede 7dana.a sta zgodno je ovo.mislim onak par besplatni poruka ionak je recesija,a za veci bon dobivas i vece nagrade sve pise na vip stranici
Evo da ne otvaram novi topic, ovaj mi nekako prikladan, uglavnom, od 01.04 Vip ce imat neke nove tarife...
Vise o tome uskoro![]()
Dobio sam poruku da se produljuje do 30.4 i da od 1.4 mogu dobit 12000 minuta unutar vipa.nek neko objasni tu veliku cifru,
I ja sam dobio taj sms od VIP-a.Pise da mozes dobiti a ne da ces ih dobiti....najvjerovatnije ce ti je raspodjeliti na toliko sedmica koliko stane u godinu
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
moraš račun obnovit s 1.000.000,00kn da bi to dobio...
uredno svaki mjesec obnavljam opciju VIP 0, i već dvaput dobio "besplatne minute" koje ionako plačam 60kn mjesečno...![]()
nema u vipu besplatnih minuta, sve naplate.
Da mi je znati koliko mi sada traje impuls u Vipu, tarifa Easy O+. Minutu, sekundu, sat vremena.
Sve su izmijenili, neka nova pravila su stavili u Narodne novine. Zamisli, čitati to u Narodnim novinama. A da bi pronašao moraš cijele novine pročitati.
@ mobber
Probaj ovdje pogledati:
http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/uvjeti-koristenja
ili jos jednostavnije nazovi Sluzbu za korisnike.
Pretpostavljam da je za tu tarifu kao i za vecinu ostalih sada obracunska jedinica 60/1, znaci prva minta je 60 sek. a onda dalje po 1 sek.
ja sam sa obnovom bona od 30kn dobila 20besplatnih minuta![]()
Bookmarks